Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

350z - student ratuje trupa

skipper
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 15.06.2016 o 17:01, filipm87 napisał:

http://allegro.pl/lakier-autok-nissan-infiniti-400ml-i5120927261.html

Kupowałem od nich lakier do siebie żeby pomalowac zaślepkę od wycieraczki. W miarę dobrze dobrany więc się nie rzuca w oczy :wave:

a wiesz jak sie nazywa mój kolor?

w tym tygodniu przewidziane rzeczy do ogarnięcia

- wymiana wtrysku hana od gazu bo sie zj***l i dlatego pali 30+ w miescie.... ok 400zl

-ogarnięcie tego wzmaka bose zeby nie przerywał, i wygłaszany ta skrzynie ponoć duzo daje.

- naprawienie regulacji przesunięcia fotela

- zamiana wezykow od spryskiwaczy bo przy przyciągnięciu dźwigni psikania tylna szybę i na odwrót...

-zamówię w weekend czarny cupholder, (mój urwany) i co myślicie zeby zostawić taki czerny jako kontrastowy element? czy pomalować go na podobny kolor wnetrza(kremowy)?

-bedzie czyszczenie skór i konserwacja

-zamianka opon 235/50 na 235/45

i mam nsdzieje ze po zrobieniu tego bede miał spokój na chwile z wydatkami .... zostają jeszcze tylko klocki tarcze przód i olej w silniku przydało by sie zalać nowy m..

swoją droga zrobiłem 5tys kilometrów i nie wypił ani grama oleju :)

wiem ze drogo, ponoć dokopanie sie do tego to kawał roboty i dlatego tak... chyba ze znasz gazownika w kuj pom co mi to od ręki zrobi taniej to było by miło

Zwłaszcza ze wtryski Hany są tanie w porównaniu do np wymysłu jakichkolwiek BRC... Wydatki gonią wydatki, ja przez 3 miesiące wsadziłem ponad 12,000pln więc głowa do góry :P Zazdroszczę tak zdrowego silnika!

Edytowane przez Sajmon_LP

W dniu 21.06.2016 o 07:16, Coobcio napisał:

przyklejane masz takie maty bitumiczne ze sreberkiem... dajnie wszystko usztywnia i wyglusza

ok ok

http://www.otoebc.pl/nissan-350z-35-2003-2009-os-przednia-tarcze-hamulcowe-ebc-brakes-d7120-p-66411.html

takie tarcze i klocki ferodo premier wystarcza?

zetka idzie pod młotek - brak prawa jazdy, klocki tarcze kupione, czekają na założenie , lpg ogarnięte, mieszanka przelana była i nieszczelność na przewodzie.

sprzedam doinwestowane autko zrobione podemnie .. pisac priv

Edytowane przez skipper

3 miesiące, cały sezon kiedy da sie jezdzic takim autem masakra.. podpuścili mnie, uważajcie na pasaaty z nalepka z Orlenu -"jestem matka kibicuje"

haha no dzieki za słowa otuchy, dzis przyszły mi tarcze hamulcowe :D

nie wiem co zrobic, na zimę mam drugie autko - Hyundai Coupe drugiej generacji haha :)

z tym, ze uzbierało mi sie juz koło 20pkt. wystawie za tyle ile w niego wsadziłem, jak nie pójdzie to zostawię.... szkoda ze cały sezon musi stać....

10ehkyt.jpg

W dniu 29.06.2016 o 10:06, skipper napisał:

haha no dzieki za słowa otuchy, dzis przyszły mi tarcze hamulcowe :D

nie wiem co zrobic, na zimę mam drugie autko - Hyundai Coupe drugiej generacji haha :)

z tym, ze uzbierało mi sie juz koło 20pkt. wystawie za tyle ile w niego wsadziłem, jak nie pójdzie to zostawię.... szkoda ze cały sezon musi stać....

10ehkyt.jpg

Na nowym moście Cie podpuścili?  Chłopaki z Toruń Racing Nights mówili, że tam często podpuszczają takich "młodych gniewnych" 

nalepkę mieli matka kieruje z tylu.... spytałem pasażera czy policja jedzie- odpowiedz była "nie" ... głupota i tyle no trudno.

co myślicie o opcji wynajmu komuś takiego auta na te 3 miesiace? szkoda zeby stało cały sezon w garażu ....