Coobcio Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 osobiście te bardziej mi sie podobają jak Raysy. mimo ze waga pewno podobna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Ja mam 19 i uważam że są za małe. Teraz dałbym 20 i dawalil mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Zostałem przypadkiem uchwycony przez lokalnego car fotografa, który cykal żółtego Aventadora przedemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Przypominam panom @35zdawid1 oraz @skipper ,że za nieprzestrzeganie regulaminu forum NKP mogą dostać "nagrody" 7. Kategorycznie zabrania się umieszczania na forum publicznym treści i materiałów: (..) d. Zawierających niecenzuralne słownictwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 O panowie poprawiajcie się Takie słownictwo to w Garażu trzeba zostawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 chyba kojarzę to auto, kupiłeś je na śląsku? jeżeli tak to miała bum przodem a maska /zderzak/lampy pochodzą od mojego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 (edytowane) Dobra miałem dodać to dodałem. Mercedes objechany, czyli główny cel wizyty u Coobcia osiągnięty. Wizyta na niemieckiej autostradzie zaliczona Edytowane 16 Maja 2016 przez skipper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shortys Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Kolego też jestem z Torunia i też posiadam zetkę w takim samym kolorze Nie założyłem jeszcze tematu bo ciągle w delegacji. Może kiedyś będzie okazja się pościgać, moja to rev-upik, ale póki co grzebany wydech był tylko i nie mam pojęcia ile ma kucy dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 o widze kolega ma na aucie taki koncept o jakim sie teoche jeszcze zastanawiam tj lusterka klamki i felgi na czarny matt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Ohoho... Widzę ładna ekipa się robi w okolicy Jak coś to będe w Waszym Piernikowie ze znajomymi na https://www.facebook.com/events/1682115908715295/ Można było by się ustawić i poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Dobra miałem dodać to dodałem. Mercedes objechany, czyli główny cel wizyty u Coobcia osiągnięty. Wizyta na niemieckiej autostradzie zaliczona Ps. Mercedes dostał straszny ale to straszny wpierdziel !!! Tak trzymać, bardzo się cieszę że mogłem pomóc w uzdrowieniu zetki Pss. Taki pojedynek z niebieskim RevUpem by był ciekawy, z pewnością nowszy model będzie mieć więcej mocy ale za to mniej momentu obrotowego, ciekawe czy manual czy automat, na i która Zetka lepiej się odpycha ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Na zlot postaram się przytargać kolegę ze swieżutkim RevUpikiem, w manualu, może się złapią na próbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Też się chętnie ustawie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 I ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Ojojoj, będzie miał co robic na zlocie.Wypadałoby żebym go chociaż o zdanie spytał, ale chuk, ma ustawki, niech się martwi hehheeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 ja także jestem chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 (edytowane) Bardzo miło było poznać kolegę i chwilę pogadać. Trza się kiedyś zgadać i zjechać na jakąś dobrą miejscówkę Edytowane 27 Maja 2016 przez filipm87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Bardzo miło było poznać kolegę i chwilę pogadać. Trza się kiedyś zgadać i zjechać na jakąś dobrą miejscówkę hehe pozdrawiam dzis klima odnowiła posłuszeństwa, jakieś typowe usterki w zkach z tym związane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Po pierwsze, czy jest czynnik? jeśli brak czynnika lub za mało to nawet sprężarka się nie załączy, charakterystycznie cyknięcie które słychać spod maski, dalej można patrzeć sterowanie elektryczne, jak np. przekaźnik-bezpieczniki. Ew uszkodzenie mechaniczny sprężarki klimy. Wiem co mówię, robię to praktycznie na co dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 urwał sie pasek wielonlinowy, dlatego klimy nie było. uszkodził mi tez pasek alternatora. obie czesci wymienione i jest wszystko git klima mrozi strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 LOL. nie zauważyłeś tego ? nie bać się otworzyć maski! no z urwanym to nie ma prawa załączyć sprężarki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Zna ktos jakiegoś dobrego taniego lakiernika co mi pomaluje zderzak? Dzis niestety myjąc carherem na myjce urwałem ten pęknięty lakier co miałem i niestety trzeba teraz cos z tym zrobic. Województwo kuj pom ktos cos? I jak myślicie malować ta Belkę pod grillem na niebiesko czy zostawić czarna jak jest? Edytowane 14 Czerwca 2016 przez skipper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Kratki zostaw czarne. Jak wszystko jest pomalowane w jeden kolor zarówno wlot jak i hokej to wygląda to mało estetycznie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 ok a ktos ma jaki pomysł jak to chociaz tymczasowo zamaskować? wjechało dzis mi kilka opon o niższym profilu wstawię zdj na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Sticker bomb: <LOL> Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi