Batman Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 kup lakier do zaprawek z allegro i pomaluj, pięknie nie będzie ale tymczsowo zamaskujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 http://allegro.pl/lakier-autok-nissan-infiniti-400ml-i5120927261.html Kupowałem od nich lakier do siebie żeby pomalowac zaślepkę od wycieraczki. W miarę dobrze dobrany więc się nie rzuca w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 http://allegro.pl/lakier-autok-nissan-infiniti-400ml-i5120927261.html Kupowałem od nich lakier do siebie żeby pomalowac zaślepkę od wycieraczki. W miarę dobrze dobrany więc się nie rzuca w oczy a wiesz jak sie nazywa mój kolor? w tym tygodniu przewidziane rzeczy do ogarnięcia - wymiana wtrysku hana od gazu bo sie zj***l i dlatego pali 30+ w miescie.... ok 400zl -ogarnięcie tego wzmaka bose zeby nie przerywał, i wygłaszany ta skrzynie ponoć duzo daje. - naprawienie regulacji przesunięcia fotela - zamiana wezykow od spryskiwaczy bo przy przyciągnięciu dźwigni psikania tylna szybę i na odwrót... -zamówię w weekend czarny cupholder, (mój urwany) i co myślicie zeby zostawić taki czerny jako kontrastowy element? czy pomalować go na podobny kolor wnetrza(kremowy)? -bedzie czyszczenie skór i konserwacja -zamianka opon 235/50 na 235/45 i mam nsdzieje ze po zrobieniu tego bede miał spokój na chwile z wydatkami .... zostają jeszcze tylko klocki tarcze przód i olej w silniku przydało by sie zalać nowy m.. swoją droga zrobiłem 5tys kilometrów i nie wypił ani grama oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) 400 zl za wtrysk? Drogo. Za tyle to cała listwe Hanny można kupić z 4 wtryskami. Edytowane 15 Czerwca 2016 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 wiem ze drogo, ponoć dokopanie sie do tego to kawał roboty i dlatego tak... chyba ze znasz gazownika w kuj pom co mi to od ręki zrobi taniej to było by miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 (edytowane) Zwłaszcza ze wtryski Hany są tanie w porównaniu do np wymysłu jakichkolwiek BRC... Wydatki gonią wydatki, ja przez 3 miesiące wsadziłem ponad 12,000pln więc głowa do góry Zazdroszczę tak zdrowego silnika! Edytowane 16 Czerwca 2016 przez Sajmon_LP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 panowie szybkie pytanie!!! cupholder z Anglika bedzie pasować do mojego amerykańca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zależy jakie Hany. Ale to i tak drogo. A BRC jak dla mnie przereklamowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 jaki materiał polecacie do wygłuszenia tej skrzyni z subem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 przyklejane masz takie maty bitumiczne ze sreberkiem... dajnie wszystko usztywnia i wyglusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 przyklejane masz takie maty bitumiczne ze sreberkiem... dajnie wszystko usztywnia i wygluszaok okhttp://www.otoebc.pl/nissan-350z-35-2003-2009-os-przednia-tarcze-hamulcowe-ebc-brakes-d7120-p-66411.html takie tarcze i klocki ferodo premier wystarcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Ferodo bardzo dobre choc troche pyla nadprzecietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) zetka idzie pod młotek - brak prawa jazdy, klocki tarcze kupione, czekają na założenie , lpg ogarnięte, mieszanka przelana była i nieszczelność na przewodzie. sprzedam doinwestowane autko zrobione podemnie .. pisac priv Edytowane 28 Czerwca 2016 przez skipper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Uuu na długo zabrali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Fiu fiu... Moc doszła i się porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 3 miesiące, cały sezon kiedy da sie jezdzic takim autem masakra.. podpuścili mnie, uważajcie na pasaaty z nalepka z Orlenu -"jestem matka kibicuje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Lepiej przeczekaj trzy miesiące niż się fajnego auta pozbywaj chyba że na mandat nie ma kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 w październiku jeszcze polatasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Ja latałem w zimie i fajniej sie latało niż teraz bo te continentale bardzo kleją i to nie lata bokiem na suchym : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 ja tylko 3 tygodnie nie jeździłem tej zimy - jak leżał śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Jak zrobiles auto pod siebie to szkoda a 3 miesiace to nie dlugo wbrew pozorom Masz czas na dopieszczenie tego co jeszcze ewentualnie zostalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 haha no dzieki za słowa otuchy, dzis przyszły mi tarcze hamulcowe nie wiem co zrobic, na zimę mam drugie autko - Hyundai Coupe drugiej generacji haha z tym, ze uzbierało mi sie juz koło 20pkt. wystawie za tyle ile w niego wsadziłem, jak nie pójdzie to zostawię.... szkoda ze cały sezon musi stać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 haha no dzieki za słowa otuchy, dzis przyszły mi tarcze hamulcowe nie wiem co zrobic, na zimę mam drugie autko - Hyundai Coupe drugiej generacji haha z tym, ze uzbierało mi sie juz koło 20pkt. wystawie za tyle ile w niego wsadziłem, jak nie pójdzie to zostawię.... szkoda ze cały sezon musi stać.... Na nowym moście Cie podpuścili? Chłopaki z Toruń Racing Nights mówili, że tam często podpuszczają takich "młodych gniewnych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 nalepkę mieli matka kieruje z tylu.... spytałem pasażera czy policja jedzie- odpowiedz była "nie" ... głupota i tyle no trudno. co myślicie o opcji wynajmu komuś takiego auta na te 3 miesiace? szkoda zeby stało cały sezon w garażu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 zmiana pasazera nie auta? btw nadal mozna sie pozbyc 10 karnych na kursie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi