smutekh Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Chcę się zabrać za regulację gazu.Jednak najpierw muszę ogarnąć silnik na benzynie.Gdzie i jak w moim silniku mogę wyregulować wolne obroty.Mam na ciepłym silniku 1200.Według mnie to za dużo o jakieś 300.Widzę możliwość przestawiania przyspieszenia zapłonu kręcąc aparatem. Jednak na razie tego nie ruszam zanim nie upewnicie mnie że można.Wiem że w układach wtryskowych obrotami steruje komputer.Poradzicie coś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiej Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 tam masz ssanie automatyczne zobacz czy po nagrzaniu przy przepustnicy termo-włącznik (czy coś takiego) odpuszcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 ok.sprawdzw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy__ Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 a wie kyos jak sie reguluje wolne obroty w 2.4 ka24e? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.