piotr5524 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Jak w temacie, w czasie jazdy po zwykłej drodze wcieło kierunkowskazy, rozebralem wszystko. Pająk działa poprawnie (sprawdzane miernikiem), przerywacz stuka,światła awaryjne działają, brak tylko kierunków,ma ktoś jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Brakuje obu czy tylko jedna strona? U mnie zanikł kierunek jak wpadłem do rowu i Patrol prawie dęba stanął - do tego zaczęło mi pstrykać szybko przekaźnikiem podczas jazdy (jak włączyłem awaryjne to było OK). Okazało się, że to najprawdopodobniej brak odpowiedniego połączenia (styku) na żarówkach. Wyczyszczone i jak na razie jest w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr5524 Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 nie dzała ani prawy ani lewy kierunek awaryjne działaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_malpa Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Nasze Parchy mają już swój wiek i historię, u mnie był z jednym migaczem ten sam problem, na mierniku pokazywał prąd, żarówka była dobra, ale gdy się już ją podłączyło to nie działała okazało się że oprawka w którą wsadzamy żarówkę jest pordzewiała z wiadomych przyczyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.