melo3 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Witam.Panownie mam problem z podsufitką w Patrolu nazwę go "holenderskim" czyli z trumna na górze zniszczyła mi się podsufitka i chciałbym ją jakoś ogarnąć. Moja się nie nadawała do użytku więc ja zdemontowalem a teraz nie wiem czym ja zastąpić, zrobić z czegoś nową? Bo jak narazie nie znalazłem dobrej używki i pewnie nie znajdę.... Ktoś podpowie jakieś dobre slowo? Z góry dziękuję Pozdrawiam Temat przeniesiony z ZTS. Proszę tam zamieszczać tylko fotorelacje z napraw. Ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pltz Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Nie nadawała do użytku dlaczego? Połamana? Odklejony materiał? Połamania możesz posklejać matą szklaną z żywicą, ewentualnie podkleić kartonem. Co do wymiany materiału nie wiem jak do końca wygląda taka podsufitka, ale o ile nie ma wielu załamań i jest w miarę prosta jesteś w stanie sam zerwać i przykleić nowy. Jeśli będą z tym problemy ja znalazłem tapicera który zrobił mi w kombiaku naprawdę ładnie za 150 złotych... Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.