banfyk Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Witam. Jest ktoś pomoże ktoś ? Otóż w P12 1.9 dci pojawił się nagły problem z odpaleniem auta . Jestem po wymianie uszczelki pod głowicą wróciłem autem do domu od mechaniora no i chcąc jechać do pracy auto nie zagadało a dokładniej przekręcam kluczykiem do pozycji zapłon i cisza (kontrolki oleju i ładowania przygasają radio się wyłancza tak jak przy normalnym rozruchu) ale żadnego sygnału na rozrusznik nic cisza dodam iż immo jest dobre bo po włożeniu kluczyka w stacyjke i przekręceniu go kontrolka immo gaśnie . Czy ktoś wie o co może chodzić ? zauważyłem że na klemie + spalili jeden bezpiecznik płytkowy ten mały i zrobili mostek i nie wiadomo czy szlag nie trefił rozrusznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 klemy na akumulatorze przeczyść -sprawdz ładowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.