Carlos1906 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 jestem świeżym posiadaczem Nissana Micra z roku 2003 , mój problem jest taki , że nie działa oświetlenie tablicy rejestracyjnej.....lampka nadaje się do wymiany i prawdopodobnie również wtyczka , za wymianę wiązki liczą sobie około 1800zł...co jest jakimś kosmosem dla mnie.....jestem w stanie kupić nową lampkę - koszt około 150 zł ale jest jakiś sposób by poradzić sobie z resztą ? to mój pierwszy samochód i jestem kompletnym laikiem w tych sprawach....czy poza ASO w Krakowie jest miejsce gdzie są to w stanie naprawić za rozsądną cenę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 jestem świeżym posiadaczem Nissana Micra z roku 2003 , mój problem jest taki , że nie działa oświetlenie tablicy rejestracyjnej.....lampka nadaje się do wymiany i prawdopodobnie również wtyczka , za wymianę wiązki liczą sobie około 1800zł...co jest jakimś kosmosem dla mnie.....jestem w stanie kupić nową lampkę - koszt około 150 zł ale jest jakiś sposób by poradzić sobie z resztą ? to mój pierwszy samochód i jestem kompletnym laikiem w tych sprawach....czy poza ASO w Krakowie jest miejsce gdzie są to w stanie naprawić za rozsądną cenę ? każdy doświadczony elektryk samochodowy to naprawi, popytaj o jakiegoś przyzwoitego w twojej okolicy, ASO odradzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.