Bartezm Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 WitamW związku z częstymi zapytaniami o instrukcje obsługi daję linki do pobierania:https://www.dropbox.com/sh/hy47zhoquk6kvk1/AACYmR3533T3HqeRPwQBfb91aMiłego zasysaniaPozdrawiamBartezmPs. Proszę moderatora o podpięcie tematu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbobbe Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Witam. Oczywiście jesteś posiadaczem praw autorskich do w/w instrukcji obsługi? Mam nadzieje że masz świadomość co i jak.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 nie wiem czemu linki z pierwszego postu przestały działać... a nie mogę edytować postu... Podaję nowy link: https://www.dropbox.com/sh/hy47zhoquk6kvk1/AACYmR3533T3HqeRPwQBfb91a 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-nick Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Witam. Dzieki Bartezm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Witam Ja również dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikollajj Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 wow dzięki za instrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 moze komus sie przyda cedulka serwisowa T31 (jez. angielski) pozdrawiam xtrail_service_schedule.pdfPobieranie informacji ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinF15 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Witam wszystkich. Szukam instrukcji obslugi Nissana X-trail 2016 po polsku. Mam angielska ale wolę po polsku bo nic mi nie ucieknie. Z góry dziękuję. Wysłane z mojego SGP611 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSinister Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) I ja dziękuję. Edytowane 3 Czerwca 2017 przez MrSinister Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
i444 Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 dzięki za instrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi