nysska Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Dobrze stawiasz, brawo.Dla każdego oczywistym jest że jeśli zakladam 18 calowe felgi to opony są inne. Chcialem się, bez rozpisywania nadmiernego, odnieść do tematu. Teraz wiem, że powinienem wypisywać rzeczy oczywiste ze wszystkimi szczegółami. Wiec specjalnie dla Ciebie, moje opony to Continental ContiPremiumContact 2 e , w rozmiarze 215/55 r18 99V extra load. Mogę wrzucić jeszcze kilka zdjęć dla zrobienia większego efektu i rozbudowania posta. I cały mój poprzedni post odnosi się do porównania z 16 calowymi Brydgami prawdopodobnie z pierwszego montażu. 3 barom dam już spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 pogadajmy lepiej w temacie turbo na forum t30 - dla mnie teraz to temat bardziej na topie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tippo Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 (edytowane) Dzięki Bartez za wyjaśnienia, co do przyspieszenia i hamowania się nie zgodzę bo mój X całkiem nieźle sobie z tym radzi ale skręcanie..to fakt - nie potrafi To fakt, wlasnie nad tym pracuje, program silnika zrobilem , hamulce wzmocnilem, wsadzilem sensowne letnie opony, miast tych zenujacych calosezonowych teraz czekam eibach pro kit Co do felg, mam letnie 18 , zimowe 17- ktorych sie pozbywam (straszny balon a jezdze tylko po asflacie) i robie nowy zestaw na 18kach tez. Jak komus twardo jest nawet na 18 w x-trailu, to nie jezdzil chyba twardym autem Opona na profilu 55 to zawsze mietka jest Edytowane 17 Września 2016 przez Tippo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzeźnik. Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Ja mam standard 225/55/18 i chodzi mi po głowie zakup felgi i opon z t32 225/55/19 .macie może jakieś doświadczenia jak to się zgra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiel Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 witam ma ktoś założone koła z t 32 do t 31 19 cali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi