clinic112 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Dobre dobre!! Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpawlok Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Witam wszystkich. Odgrzeję trochę temat, bo zainteresowała mnie ta blokada, ale mam problem z identyfikacją tylnego mostu w moim K160 z 1985 roku. Z tego co się dowiedziałem przód to C200 (innych podobno nie montowali), a z tyłu mogły występować C200, H233, H260. Czy one są gdzieś oznaczone? Może mają jakieś charakterystyczne cechy? Poniżej załączam zdjęcia mostu tylnego i (dla porównania) przedniego. Jeżeli będą potrzebne dokładniejsze, albo zrobione z innej strony to piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi