Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Co kupić po Navarze d 40???

ron5

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ,

niedługo moja Navara osiagnie 10 lat i pora zastanowić sie nad następnym pick upem.

Co byście wybrali?

Jeżdżę po asfalcie w mieście i okolicach plus na wakacje zimą i latem,musi być pelna zabudowa.Nie jeżdżę szybko więc silnik jak najprostszy.4x4 włączam czasem w zimie,więc moze być manualne przełączanie,nie zależy mi.

Rozważam:

1.Nowa Navara-ale boję się,że nie jest praktycznie przetestowana i ceny wysokie,obawiam się legendarnej awaryjności Navary

2.Hilux-brzydki i drogi ale niezawodny i sprawdzony

3.L200 Triton-drogi

4.Isuzu Dmax-mój cichy faworyt bo wygląd ok i ceny w miarę.Tu obawiam się serwisu i dostępności części

5.Amrok i Ranger-odpadają,nie podobaja mi sie,wygląd fatalny z zabudowami

Jestem ciekawy wszystkich opinii,pozdrawiam.

Na tvn Turbo w automaniaku jeździli hiluxem, dmaxem i chyba amarokiem. Parę ciekawostek o nich mówili. Jakoś może z 2 tygodnie temu.

Dziękuję,obejrzałem.To Isuzu wygląda na pickupa wartego głębszego rozpoznania.Amrok jest drogi

kup jakiś stary porządny samochód daj do warsztatu niech ci za drugie tyle zrobią prawdziwy remont i ciesz się niezniszczalnym autem a nie plastikiem

Ja bym kupił Ford F 150 w benzynie i nie najnowszy a cena za benzynę zwróci się w stosunku do nowego ropniaka z jego drogim serwisem.

Titan w Stanach obok Takomy był w rankingach najmniej awaryjnych aut w swoim czasie ale też tylko w benzynie - taka powiększona Navara

Panowie,informuję,że po porównaniu ofert cenowych,parametrów gwarancji itp dla mnie najlepszym wyborem jest:::

Nowa Navara NP 300.

Mój cichy faworyt Isuzu d max po tym jak go obejrzałem w naturze-kompletna porażka,to jest zupełnie inna klasa auta.

Hilux jest dobry ale ma np reczne wlaczanie 4x4 i jest brzydki i drogi.

Niestety NP 300 w automacie kosztuje co nieco więc muszę poczekać i zgromadzić kasę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...