BORSUL Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Bardzo dziękuję. Mam problem również z kontrolką wykrzyknika w trójkącie. Jadąc włącza mi się co pewien czas. Naciskanie przycisku info co prawda pomaga, ale nie ukrywam, że jest to denerwujące. Można coś z tym zrobić? Bardzo dziękuję. Mam problem również z kontrolką wykrzyknika w trójkącie. Jadąc włącza mi się co pewien czas. Naciskanie przycisku info co prawda pomaga, ale nie ukrywam, że jest to denerwujące. Można coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 17 godzin temu, BORSUL napisał: Witam i bardzo proszę o przesłanie instrukcji na adres borsukpoz@gmail.com. Przy okazji... Ktoś z Was wie może jak dobrać się do halogenów? W mojej Kasi zauważyłem, że się ruszają... Z góry dziękuję i pozdrawiam Jacek Potrzebujesz instrukcji do polifta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUL Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Tak, zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal20047 Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Witam. Ja wymieniłem przeciwmgielne na Led dzienne. Nie trzeba kanału na demontaż zderzaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUL Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Dziękuję 1 minutę temu, Rafal20047 napisał: Witam. Ja wymieniłem przeciwmgielne na Led dzienne. Nie trzeba kanału na demontaż zderzaka. Wymiana jest skomplikowana, polecasz jakąś konkretną firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 W dniu 27.12.2017 o 09:35, MisilYE napisał: Do przed lifta mam,jak coś to na pw Cześć mógłbyś mi wysłać tą instrukcję na maila skawa1990@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Wysłana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszP Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Witam Zakupiłem właśnie Nissana Qashqai 2.0 benzyna z 2008 roku. Poszukuję polskiej instrukcji obsługi do niego. Czy mógłby ktoś jeśli taką posiada w pdf wysłać na mojego maila helloo21@poczta.onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal20047 Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Wyślij adres e-mail rafal.200474@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Rafal20047 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal20047 Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Wyślij adres e-mail na mój rafal.200474@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oska771 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Witam Jeśli można też bardzo bym prosił o instrukcję do QQ+2 2.0 dCi 2011r,dziękuję serdecznie mój mail kamario@poczta.onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kpisiek Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 próbowałem poszukać na chomiku i w googlach coś rozsądnego dla 1.5 2008/09 r posiadacie keychi(at)interia.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 11 godzin temu, kpisiek napisał: próbowałem poszukać na chomiku i w googlach coś rozsądnego dla 1.5 2008/09 r posiadacie keychi(at)interia.pl ? Sprawdź maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kpisiek Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 MisilYe gmail mi wola a autoryzacje Twoja kpisie...@..... klepnij tak. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 2 godziny temu, kpisiek napisał: MisilYe gmail mi wola a autoryzacje Twoja kpisie...@..... klepnij tak. dzieki Powinno być już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uberek Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 (edytowane) witam wlasnie zakupilam nissana QQ z 2008 z silnikiem 2.0 disel mozna prosic o instrukcje. dziekuje :)) uberek@gmail.com Edytowane 14 Sierpnia 2019 przez uberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 W dniu 27.12.2017 o 09:35, MisilYE napisał: Do przed lifta mam,jak coś to na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny58 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Cześć Wszystkim. Wielka prośba o przesłanie instrukcji w j.polskim do QQ 2008r Mój e-mail januszkocikowskigmail.com Niedawno kupiłem autko, cieszę się nim, tylko mój niemiecki( w takim j.jest instrukcja) jest słabiutki. Za dobre serce kogoś z Was b, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Adres masz bez małpy? Ale może dojdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczka123 Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Witam. Jeżeli byłaby możliwość to proszę o wysłanie instrukcji w języku polskim na adres raczka.kamil97@gmail.com Byłbym bardzo wdzięczny, Pozdrawiam! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzech1201 Opublikowano 28 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Witam!!! first post Kupiłem QQ 2.0 B 2007r. z navi "na górze" Poproszę o instrukcję w pl na orzech1201@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 W dniu 16.10.2019 o 19:48, marcin9080 napisał: Witam chciałbym połączyć się do tematu i poproszę o instrukcję koksz771@wp.pl Z góry dzięki Kolego wysłałem Ci ale wróciła z inf. że takie konto nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berbel Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 W dniu 5.06.2018 o 22:38, Rafal20047 napisał: Witam.Dawno mnie nie było czy instrukcja jeszcze potrzebna? Ja poproszę instrukcje berbel2@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Jak dobrze poszukasz to znajdziesz instrukcję na forum , jest do pobrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi