lis.gdansk Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) Witam Poszukuję zaślepki rączki, (uchwytu) do Nissan Qashqai przód. Z mojej jak pewnie jak u większości zaczęła łuszczyć się gumka którą jest ona pokryta. Szukam tego elementu najlepiej czarnego w dobrym stanie. Może któryś z kolegów ma namiar gdzie można kupić takie części bo na Allegro nie jest tego za dużo a jak są to w słabym stanie. Poniżej zdjęcie i brakujący element którego szukam, zaślepka owej rączki . Edytowane 22 Maja 2016 przez lis.gdansk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahilles Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) Może lepiej by było złuszczyć wszystko i pomalować lakierem do plastików. Daje dobry efekt i jest bardziej trwałe. Lakier BOOL do plastików. Edytowane 22 Maja 2016 przez ahilles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda31 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Mam takie, lewa i prawa strona kolor czarny bardzo dobry stan Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lis.gdansk Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) Mam takie, lewa i prawa strona kolor czarny bardzo dobry stan Witam moge poprosic o foto. No i o cene za dwie sztuki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 22 Maja 2016 przez lis.gdansk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Mnie ta czerń przytłaczała , smutek panujący na tapicerce drzwi zmotywował mnie do zmiany koloru tej zaślepki i okleiłem ją winylem . Nikt , dosłownie nikt nie powiedział do tej pory że jest to niefabryczne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lis.gdansk Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Mnie ta czerń przytłaczała , smutek panujący na tapicerce drzwi zmotywował mnie do zmiany koloru tej zaślepki i okleiłem ją winylem . Nikt , dosłownie nikt nie powiedział do tej pory że jest to niefabryczne rozwiązanie Podeślij foto na forum lub prv.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda31 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 20 zł sztuka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resket Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Oprocz kolorystyki bardziej mnie przeraza trzeszczenie tych plastikow Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 (edytowane) Moze czyms okleic albo guma w sprayu, moze także zniwelować trzeszczenie Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka Edytowane 23 Maja 2016 przez peceq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 pod klipsy podklejasz taśmę i nie trzeszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Teraz przeczytałem , jutro będzie spokojniejszy dzień to zrobię zdjęcie , albo filmik ? U mnie nigdy nic nie trzeszczało , kurcze czy klimat w PL wykańcza tak te Qq ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 ja mam srebrne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lis.gdansk Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Witam użyłem lakieru boll strukturalnego do plastiku. Efekt super. Dziekuje koledze Broda 31 za foto. Jak zrobie foto wrzuce jaki jest efekt. P.S. podziekowania dla kolegi ahilles za radę. Edytowane 28 Maja 2016 przez lis.gdansk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Czy potraktowanie taką gumą klamek moze cos pomóc? Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Wewnętrznych, czy zewnętrznych (były wersje z czarnymi klamkami) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Wewnetrznych, zeszlo mi troche tej naklejki z chromem Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Podejrzewam, że może Ci to odchodzić razem z chromem, bo nie będzie miało się czego trzymać, choć mogę się mylić. Nie uważasz, że jak przemalujesz te klamki na czarno to będzie za smutno? QQ i tak nie ma za wiele tego typu elementów i jak jeszcze te klamki byłyby czarne, to już będzie jak w jakimś najtańszym VW, czy Skodzie. Przemyśl moją sugestię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 myslałem żeby po prostu wymienić klamki na te z allegro, inaczej musiałbym zdzierać resztki tego chromu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeRŁAziomal Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Witam użyłem lakieru boll strukturalnego do plastiku. Efekt super. Dziekuje koledze Broda 31 za foto. Jak zrobie foto wrzuce jaki jest efekt. P.S. podziekowania dla kolegi ahilles za radę. Mozesz podeslac zdjecie badz linka jaki jest to dokladnie boll by omalowac te elementy ktore pokazales na zdjeciach... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 myslałem żeby po prostu wymienić klamki na te z allegro, inaczej musiałbym zdzierać resztki tego chromu No właśnie chyba mniej "zachodu" będzie jak po prostu je wymienisz na nowe Nie wiem z którego roku masz QQ, ale dajmy 2009 to i tak wytrzymały 7 lat. Jak nowe też tyle wytrzymają to chyba nieźle Oglądałem kiedyś na tvn Turbo, że w jakiś Seatach notorycznie łamały się klamki, serwis na tym sporo zarabiał, zamienników nie było, a w serwisach nawet były braki na magazynach. To tak na pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lis.gdansk Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Mozesz podeslac zdjecie badz linka jaki jest to dokladnie boll by omalowac te elementy ktore pokazales na zdjeciach... ?? witam link do lakieru strukturalnego bolly. http://allegro.pl/boll-lakier-strukturalny-do-plastiku-spray-400ml-i6253497471.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Loper Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Ja wymieniłem na klamki z allegro, ze starych schodzł "chrom" I sie nie raz zaciłołem, jak chcesz malować to I tak ten chrom musisz z całej klamki (od wewnątrz tez) usunąć bo jak nie to sie pozacinasz a to paskudnie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lis.gdansk Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 u mnie było to samo schodzi chrom pseudo Chrom z plastikowych klamek Kupiłem na Allegro klamke po 75 zł chyba i wymieniłem jest idealnie !! Z plastików schodziła guma więc pomalowałem strukturalnym lakierem bolly i wygląda idealnie sprawuje się lepiej w użytkowaniu niż oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi