listomek2015 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Witam .Mam dwa pytania do kolegów .auto 2008 1.2 automat . Tempomat jak go się włącz ? nie mogę tego ogarnąć . Jak skopiować kontakty z telefonu? wszystko po ang. telefon z parowany można dzwonić odbierać . Przeszukałem wszystko i nic nie posiadam instrukcji , Z góry dziękuję Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Tutaj masz o tempomacie - co prawda w K13 , ale może działa to na tej samej zasadzie ? http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/86525-k13-tempomat-micra/?hl=tempomat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
listomek2015 Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Tak działa w normalnych autach miałem to ustrojstwo w dwóch autach i tak to działało jak opisane a tu jest włącznik tempomatu i niema żadnego set itp i tu jest pies pogrzebany Może jest ktoś kto ma u siebie w mikrunie Pozdrawiam Witam Ponownie.Temat kontakty .Może ktoś z grona podpowie jak wgrać (skopiować)te nieszczęsne kontakty z telefonu do auta? bo ja nie mogę tego ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.