zbyszek1971 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Ja skorzystałem z tej promocji 34/33/33 rok temu w czerwcu. Żadnych opłat dodatkowych nie było, jedyne co, to zmusili mnie do wykupienia AC, którego zwykle nie opłacam. I co,zapłacisz tyle samo co gdybyś kupił za gotówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamaz Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Dokładnie tak, tylko mówię, że musiałem AC wykupić przymusowo. Może kiedyś naciągali, ale przed skorzystaniem z tego kredytu bardzo dokładnie dopytałem o szczegóły - nie było tam żadnych ukrytych kosztów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Ja kupowałem w opcji 50/50. Również nie było żadnych dodatkowych opłat i zapłaciłem dokładnie tyle samo co gdybym kupił za gotówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzb87 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Odkopię temat sprzed roku.Wówczas samochodu nie kupiłem, postanowiłem dozbierać i teraz budżet pozwala na zakup silnika 1.6. Oglądałem też nową Atecę, ale ceny i czas oczekiwania wybiły mi ten pomysł z głowy. Także przymierzam się do pierwotnego faworyta QQ2 1.6 DIG-T. Byłem w salonach, otrzymałem oferty gotowych teraz lub niebawem samochodów w wersjach, jakie mnie interesują. 1. Wszystkie z nich mają dach panoramiczny - czy są jakieś przeciwwskazania biorąc pod uwagę parkowanie na dworze? Czytałem temat dotyczący jeszcze QQ1, gdzie niektórzy skarżyli się na parowanie od środka. Czy w QQ2 coś się poprawiło? Czy da się uniknąć tego parowania poprzez zostawianie samochodu z zasłoniętą roletą? Czy z tymi dachami nie ma poważniejszych problemów typu przeciekanie itp.? 2. Czy przez czas od premiery QQ2 wystąpiły u kogoś jakieś problemy z blacharką? Pytanie głównie do tych, którzy parkują na zewnątrz. 3. W jaki sposób zadbać o samochód parkowany na dworze? Myślałem o powłoce ceramicznej, ale to sprawa strasznie droga i nie ma zbyt wiele opinii po dłuższym użytkowaniu. A może wystarczy dobry wosk i regularne mycie? 4. Co z fabrycznych akcesoriów z katalogu warto wziąć (powiedzmy do wersji N-Connecta lub N-Vision)? Myślałem o pakiecie ochronnym za 960zł. Warto? 5. Czy uważacie, że rozszerzona gwarancja się przyda? Ile razy korzystaliście z gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Poczekaj do lipca, gdy będzie lifting i kupisz sobie QQ juz pozbawionego wcześniejszych wad (za to z nowymi). Co do dachu panoramicznego to nie nie zauważyłem żadnych wymienionych problemów. Podobnie z blacharką- nic się nie dzieje. Mój QQ w ogóle jest jakiś specyficzny, bo nic się z nim nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Jako że w lipcu będzie lifting to teraz mozna powalczyć o dobrą cenę,kaszanki sprzedają się jak ciepłe bułeczki więc cena nowego modelu zapewne bedzie wyzsza.Co do parkowania na dworze to nic z panoramą,jak również blacharka zlego się nie dzieje.Jeśli chcesz zadbac o autko to zainwestuj trochę w dobre kosmetyki,poczytaj o detailingu i z dobrym woskiem żadne warunki atmosferyczne nie będą autku straszne. Nie bardzo rozumiem co masz na mysli mówiąc o rozszerzonej gwarancji,bo jesli chodzi Ci o PRZEDŁUŻONA to zależy od tego jak długo planujesz trzymać auto(osobiscie mam na 5 lat,ale mieszkam w UK i takie pakiety należą tu do standardu,jak również nie placilem za to ani grosza dodatkowo.Co do korzystania z gwarancji to zdarzyło się kilka razy,ale głównie bzdety i od dosc dawna jest spokój(i oby tak zostalo) Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez kiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzb87 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Nie chcę już czekać, obecny Qashqai mi się podoba Tym bardziej, że nowy na pewno będzie droższy. W ogóle samochody będące w gronie zainteresowań podrożały przez rok, z wyjątkiem Qashqaia, gdzie teraz są lepsze upusty. Oczywiście chodzi mi o przedłużoną, (tj. rozszerzony okres) gwarancję. Myślałem o tym pierwszym pakiecie do 4 lat. Może uda się jeszcze wynegocjować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 O ile nic się nie zmieniło, to decyzję o przedłużeniu standardowej gwarancji możesz podjąć nawet w 35 miesiącu posiadania pojazdu. Czyli na zapas bym się nie martwił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 To prawda, a ceny pakietów na kolejny rok czy dwa lata, zmieniają sie co sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi