whiteeagle2016 Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Witam serdecznie Prosze o rada... Primera P12 2004 2.2DCi Kilka dni temu kamera cofania przestala dzialac ( czarny ekran tylko standardowe zolte napisy ostrzegawcze na ekranie ) wiec kupilem uzywana z takiego samego modelu i...tez nie dziala Nie mam pojecia gdzie szukac problemu ?? sprawdzilem bezpieczniki ( pod kierownica ) i wszystkie sa ok... Jakies pomysly ? czy moze to ktorys bezpiecznik kolo silnika ? Z gory dziekuje za porady i kometarze Bardzo Przepraszam za brak Polskich liter Pozdrawiam Adrian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Może tutaj coś Cię naprowadzi : od postu #11 tutaj http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/96669-kamera-cofania-podłączenie/?hl=%2Bp12+%2Bnie+%2Bdziała+%2Bkamera#entry1021164 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/59647-p12-22dci-problem-z-kamera-cofania/?hl=%2Bp12+%2Bnie+%2Bdziała+%2Bkamera#entry700834 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whiteeagle2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Dzieki Skylimera... Zamowilem sterownik do kamery ( 28260AU300 ) mam nadzieje ze to jest ten problem . Jutro powinien juz byc dostarczony wiec napisze jak poszlo Witam. Problem rozwiazany ..Kamera dziala jak powinna , problemem byl sterownik kamerki 28260AU300 ukryty w bagażniku po prawej stronie. Pozdrawiam i dziekuje za podpowiedz. Adrian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 No to fajnie Cieszę się,że mogłam pomóc - a raczej naprowadzić Cię na trop dzięki istniejącym już tematom Zielony "+" leci do Ciebie, za prawidłowe zakończenie tematu (czyli napisanie co było powodem usterki - może przyda się kolejnym użytkownikom) Pozdrawiam Sky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.