karibox1 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 coś wiadomo co tam się dzieje z tym konkursem? To jakaś żenua raczej organizacyjna. My tu wygrywamy a nie ma potwierdzenia........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 nagrody sponsorował Rydzyk - piesza wycieczka do Częstochowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristof5112 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Macie jakieś informację na temat co z konkursem, bo nastąpiła momentalna cisza. lemmy dodał dzisiaj tylko nabór do miesiąca czerwca a co z majem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 (edytowane) Nie poszło po ich myśli to się obrazili. To są chyba jacyś amatorzy. Thunder może byś wyjaśnił swoim kolegom, że tak się nie prowadzi konkursu i forum xa należą się wyjaśnienia... Edytowane 7 Czerwca 2016 przez karibox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Mój wygrał w grudniu i fotka też pojawiła się pod koniec. O co ten "płacz"? Lemmy grzebie przy trzech autach i jeszcze do tego ma inne obowiązki. Ludzie, taka pora roku, gdzie mało czasu na cokolwiek. Nikt zwycięzcy nie odbierze wygranej... Skoro X wygrał to bardzo dobrze i uwierz mi, wszystko jest po naszej/Waszej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Thunder ten Twój ton mi się średnio podoba. Co mnie to obchodzi co robi Lemi? Niech sobie dłubie przy 100 autach. Powinien natomiast napisać, że teraz nie ma czasu i otrzymamy informacje potem np. 1 lipca i sprawa załatwiona. Jeśli tego nie robi to niech się nie zabiera za to. Rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 W takim razie trza przykręcić na eqalizerze. Pisz do Lemmego na pw i wyjaśnij mu co robi źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Napisałem tutaj: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/103817-nissan-czerwca-2016-konkurs-fotograficzny/?do=findComment&comment=1121966 bo nie tylko Wam należą się wyjaśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 W takim razie trza przykręcić na eqalizerze. Pisz do Lemmego na pw i wyjaśnij mu co robi źle. Na equalizerze są suwaki Thunder. Nie muszę ich ruszać bo średnio mi odpowiada, a zatem ostatecznie odpowiada. Wystarczyłoby by konkurs robił ktoś inny ergo dał info: wyniki za miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi