hugh_h Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 W moim pickupie jak na ciężarówkę przystało chyba jest najbiedniejsza wersja, może bym tak coś upolował i zmienił na fajnego. Wrzućcie foty co tam jest u was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Przyjedź ... coś się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fauscik Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 ciut później ci wrzucę jak to u mnie wygląda, ale generalnie to tapicerką bym tego nie nazwał chyba że ktoś ma wersję luks jakąś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Trochę przedni mi się wytarł ale to przez lift budy i zawieszenia (wsiadanie i wysiadanie) No i musowo klima przy tych fotelach. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W V6 był ładny gruby welur z tego co pamiętam. I kiedyś w prospektach widziałem oryginalne czerwone/wiśniowe fotele z weluru i czerwono/wiśniową deskę, bredzo mi to sie spodobało ale nigdy nie widziałem takiej konfiguracji na żywo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 U mnie to tak wygląda... skromnie. Na prawych drzwiach nawet kieszonki pożałowali. A ten pasek na suficie to własna konstrukcja która jest panelem dachowym w trakcie powstawania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Moje dopiero niedawno zakupione jak nowe i cena była śmieszna Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 faktycznie ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.