przemek_g Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 .....czy mi się wydaje, czy są krzywo osadzone drzwi (po przeżartej stronie) ? maskę też ruda wpiernicza... Bez obrazy - ale strasznie zjechane te auta sobie wyszukałeś... tu nie ma sie o co obrazac:) pytam o opinie fachowców, dlatego wasze zdanie jest cenne. gdzie maske zaczyna rdza łapac bo nie moge sie dopatrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 .....czy mi się wydaje, czy są krzywo osadzone drzwi (po przeżartej stronie) ? maskę też ruda wpiernicza... Bez obrazy - ale strasznie zjechane te auta sobie wyszukałeś... Bardzo możliwe - świadczy o tym spasowanie listew przyszybowych przednich i tylnych drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Na rancie , przy grillu... to chyba purchle (po lewej stronie) Jestem na fonie - więc mogę kiepsko widzieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Na rancie , przy grillu... to chyba purchle (po lewej stronie) Jestem na fonie - więc mogę kiepsko widzieć Na fonie a jednak dobrze widzisz - to ruda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek_g Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Na rancie , przy grillu... to chyba purchle (po lewej stronie) Jestem na fonie - więc mogę kiepsko widzieć ty na fonie zobaczyles lepiej jak ja na lapku czyli nawet jak by dał za nie 5000 tysi to zeby je doprowadzic do stanu uzywalnosci trzeba wlozyc.....2000-3000 tys? albo jesli jest silnik ireszta dobra to narazie jezdzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) ty na fonie zobaczyles lepiej jak ja na lapku czyli nawet jak by dał za nie 5000 tysi to zeby je doprowadzic do stanu uzywalnosci trzeba wlozyc.....2000-3000 tys? albo jesli jest silnik ireszta dobra to narazie jezdzic? Po pierwsze - zobaczyłaś. Po drugie - 2000 - 3000 tys. to tylko założenie hipotetyczne. Wg mnie nie warto się w to auto angażować. Dozbieraj pieniążków i poszukaj coś bardziej sensownego. Edytowane 25 Maja 2016 przez Fazzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek_g Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 przepraszam,juz poźna godzina i oczka za małe się robią wiec trzeba jeszcze dozbierac troche siana na cos co nie jest w oplakanym stanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 przepraszam,juz poźna godzina i oczka za małe się robią wiec trzeba jeszcze dozbierac troche siana na cos co nie jest w oplakanym stanie.. To będzie najbardziej sensowne i racjonalne rozwiązanie. No chyba że jakimś cudem znajdziesz coś w lepszym stanie w podobnej cenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek_g Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 To będzie najbardziej sensowne i racjonalne rozwiązanie. No chyba że jakimś cudem znajdziesz coś w lepszym stanie w podobnej cenie po naszych rozmowach i waszym wskazówkom nie wierze już w żadne okazje itp. nie oszukujmy sie. gosciu kupil pewnie w niemieckim autohaus za 600 € i jak to handlarz próbuje jeszcze ze 2500 tys wiecej wyciagnac. nie bronie mu ale za takie numery to kastracja i nic wiecej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 gosciu kupil pewnie w niemieckim autohaus za 600 € i jak to handlarz próbuje jeszcze ze 2500 tys wiecej wyciagnac. nie bronie mu ale za takie numery to kastracja i nic wiecej... W takim kraju niestety żyjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Za 6 tysi, to możesz w fajnym / zadbanym stanie znaleźć poprzedniczkę czyli P11.144... ale pewnie Ci się nie podoba W tym przypadku @Fazzi ma rację - dozbieraj kasy... "Co nagle, to po diable" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Za 6 tysi, to możesz w fajnym / zadbanym stanie znaleźć poprzedniczkę czyli P11.144... ale pewnie Ci się nie podoba Propozycja warta rozpatrzenia, sam pewnie głęboko bym się nad tym zastanowił gdyby nie p12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek_g Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Za 6 tysi, to możesz w fajnym / zadbanym stanie znaleźć poprzedniczkę czyli P11.144... ale pewnie Ci się nie podoba W tym przypadku @Fazzi ma rację - dozbieraj kasy... "Co nagle, to po diable" tak miedzy bogiem a prawda zonie sie spodobał i mi tez ze względu na wygląd i przestrzeń. Miałem do wyboru albo forda mondeo 2003 r,albo cytryne c5 albo p12. Jak żyć Panie premierze,jak żyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 tak miedzy bogiem a prawda zonie sie spodobał i mi tez ze względu na wygląd i przestrzeń. Miałem do wyboru albo forda mondeo 2003 r,albo cytryne c5 albo p12. Jak żyć Panie premierze,jak żyć? A rozważaliście p11? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek_g Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 A rozważaliście p11? właśnie się przyglądam i tez nie wygląda najgorzej. nie ma chyba az tak kolosalnej róznicy w sensie miejsca itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 W p11 też miejsca sporo. Co jak co , ale komfortowo się podróżuje... nawet na tylnej kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 właśnie się przyglądam i tez nie wygląda najgorzej. nie ma chyba az tak kolosalnej róznicy w sensie miejsca itp? Propozycja warta rozważenia. Egzemplarze z końca produkcji naprawdę godne uwagi, no chyba że w rachubę wchodzi tylko p12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek_g Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Propozycja warta rozważenia. Egzemplarze z końca produkcji naprawdę godne uwagi, no chyba że w rachubę wchodzi tylko p12 szczerze to jak mam kupic rozklekotaną p12 to wole prawie że igłe p11. własnie ustawiam sobie po trasie do tej p12 bo do tej p12 to juz pojade tylko zebys zobaczyc jak mi gosciu nasciemnia i co mi nasciemnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Sugestia delikatna - bierz pod uwagę tylko 2l silniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 własnie ustawiam sobie po trasie do tej p12 bo do tej p12 to juz pojade tylko zebys zobaczyc jak mi gosciu nasciemnia i co mi nasciemnia. To czekamy na wnioski i spostrzeżenia po oględzinach Sugestia delikatna - bierz pod uwagę tylko 2l silniki Również przychylam się do tej delikatnej sugestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek_g Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 2l warto szukac z gazem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 2l warto szukac z gazem? Dlaczego nie? To zawsze mniejsze koszty użytkowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Nie mam pojęcia....bo nigdy nie miałam takowej instalacji. ale 2 l spala benzyny tyle co 1,6 ... może minimalnie więcej - a różnica w mocy kolosalna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek_g Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 To czekamy na wnioski i spostrzeżenia po oględzinach Również przychylam się do tej delikatnej sugestii w piątek napisze czy udało mi sie wrócić juz nissankiem czy dalej trwaja poszukiwania grala do 6000 tysiecy dziękuję wam wszystkim za pomoc, i oczywiscie udanego długiego weekendu mam nadzieje ze wszyscy macie wolne i zrelaksujecie sie przez te 4 dni :)poinformuje was na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Oł jes ja się "byczę" do poniedxiałku.... Przemku - zasada nr1 - nic na siłę, jak nie teraz , to za tydzień Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi