Fazzi Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) w piątek napisze czy udało mi sie wrócić juz nissankiem czy dalej trwaja poszukiwania grala do 6000 tysiecy dziękuję wam wszystkim za pomoc, i oczywiscie udanego długiego weekendu mam nadzieje ze wszyscy macie wolne i zrelaksujecie sie przez te 4 dni :)poinformuje was na bieżąco. Na koniec tych rozważań - nie kupuj nic pochopnie Oł jes ja się "byczę" do poniedxiałku.... Przemku - zasada nr1 - nic na siłę, jak nie teraz , to za tydzień Powodzenia! I ja również do poniedziałku Czekamy na info Edytowane 25 Maja 2016 przez Fazzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek_g Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Oł jes ja się "byczę" do poniedxiałku.... Przemku - zasada nr1 - nic na siłę, jak nie teraz , to za tydzień Powodzenia! jutro jeszcze wsiąde w moją taczkę i przejadę sie po okolicy tak do 50 km moze cos ciekawego bedzie przy drodze. stało i chodzi mi tu o auta trzymajcie sie i jak najwiecej byczenia sie wam zycze do uslyszenia w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercleb Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 O co chodzi z tym wyświetlaczem przed liftem? Mam drugą p12, obie z 2002 roku i obie maja kolorowe wyświetlacze. Kamera cofania oczywiście czarno - biała. Wyświetlacze kolorowe, bo jak włączam navi to są kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 O co chodzi z tym wyświetlaczem przed liftem? Mam drugą p12, obie z 2002 roku i obie maja kolorowe wyświetlacze. Kamera cofania oczywiście czarno - biała. Wyświetlacze kolorowe, bo jak włączam navi to są kolory to taki skrót myślowy - chodzi oczywiście o kamerę cofania, przed liftem jest czarno-biała po lifcie w kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Jeżdze często do NL i moge pomóc przy zakupie auta na zachodzie jak cos to pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzPGN Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 O co chodzi z tym wyświetlaczem przed liftem? Mam drugą p12, obie z 2002 roku i obie maja kolorowe wyświetlacze. Kamera cofania oczywiście czarno - biała. Wyświetlacze kolorowe, bo jak włączam navi to są kolory Mam podobnie. P12 z 2002r 1.8 PB.Wyświetlacz kolor (menu, navi, radio) a kamera czarno-biała. Po VIN auto wyprodukowane w GB na rynek EU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Mam podobnie. P12 z 2002r 1.8 PB. Wyświetlacz kolor (menu, navi, radio) a kamera czarno-biała. Po VIN auto wyprodukowane w GB na rynek EU. i tak powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi