Majkelo Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Witam, chciałem się zapytać odnośnie rolety w moim kombiaku, pourywały mi się uchwyty lewy i prawy i nie mogę jej zaciągnąć, wiem że w tych roletach to jest norma, widać po ogłoszeniach na alledrogo że ludzie sprzedawaj z pourywanymi uchwytami. Może któryś z użytkowników naprawił ją jakimś domowym sposobem i chciałby się podzielić instrukcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Przeszukaj forum a w szczególnosci Dział zrób to sam było. Sam nawet regenerowanego w ten sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkelo Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 A od drugiej strony śruby widać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.