Gość bielo Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Witam jestem nowy. Moja primerka 2.0 16V na wtrysku jednopunktowym, zagazowana ma problem z obrotami, podczas jazdy na luzie siegaja 2tys po zatrzymaniu sie powoli opadaja do 1tys. Za jakie kolwiek wslazówki w czym moze byc przyczyna z góry dzięki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 tysiac to chyba wystarczajaca ilosc na swiatlach Sam mam zagazowana almere i ok 1tys jak stoje....i nie przeszkadza mi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bielo Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 chodzi mi co jest przyczyną tak wysokich obrotów na bigu jałowym podczas poruszania sie auta jak sie zatrzyma to spadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mepszo Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Witam ja bym się tym nie przejmował jest to spowodowane czujnikiem ruchu u mnie jest tak samo tylko że na benzynie ma 800 na wolnych a za nim się zatrzyma utrzymuje 1200 . Troszkę masz za wysokie wolne obroty ale to chyba wina regulacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.