Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P11.144] Wymiana całego panelu środkowego

michal55568

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam takie pytanie, szukałem przycisku do awaryjnych do mojej primery p11, ale wszędzie są kosmiczne ceny... przypadkowo natknąłem się na środkową ramkę do takiej owo primery tylko, i zastanawiam się czy jest możliwe aby z mojego auta zdemontować ten cały środkowy panel ( który jest podzielony na 3 części - górna / środkowa <radio z awaryjnym> / i dolną tam gdzie jest cały panel klimy) teraz mam pytanie, jezeli kupię taki oto cały panel który jest jednolity to nie będzie żadnych komplikacji ? da radę przełożyć te wszystkie pokrętła od klimatyzacji ? z góry dziękuję za odpowiedzi :)

jest ktoś tutaj na forum który jest w stanie mi pomóc ???

Ściągnij sobie manuala hainesa, tam masz wszystko opisane jak rozebrać primke na części. 

p.s. Dlaczego szukasz samego przycisku?

Jaką masz tę P11 - po liftową czy przed?

Jeśli po - to możesz kupić samo radio z przyciskiem awaryjnych...Nie mam pojęcia jak finansowo się to różni  - z całym panelem , który chcesz kupić - ale roboty pewnie mniej ...

mam p11 po liftową , mam również okazje kupić cały panel środkowy za 20 zł (wraz z przyciskiem awaryjnych) który wygląda lepiej niż ten środek podzielony na 3 częsci jak mam aktualnie ( sam przycisk na allegro kosztuje z 50zł...) myślę że to będzie lepsza opcja niż mieć taką ramkę która jest jeszcze odstająca od plastiku... 

Ja miałam na myśli zakup tej części (której nie ma na zdj.) radio + awaryjny.

Wówczas nie musisz przekładać pokręteł od klimy...

Tak to wygląda u Ciebie?

13321813_588251414677978_342956793669887

dokładnie tak to wygląda tylko że mam ramkę od radia (odstaje po lewej stronie). kupiłem ramkę bez przycisku do awaryjnych i dlatego go szukam, i mam możliwość kupić całą jednolitą ramkę, czy jest możliwość wyjęcia na dole klimy i przełożyć ją do tej jednolitej ramki ? 

Aha...Czyli nie masz fabrycznego radia , które jest wspólnie z awaryjnym na tej częci.... (luknij na zdj. w necie)

tylko radio u Ciebie jest wkładane we wnękę w panelu , a awaryjny (taki wielki przycisk) jest nad tym..

Nie odpowiem Ci na pytanie, bo nie wiem .

Choć teoretycznie wszystko się da...

• 10 miesięcy temu...

Ramka do radia niecałe 30 zł. Najlepiej z kostkami ISO, przycisk do awaryjnych z reguły jest oddzielny i na innych aukcjach. Przyciski do klimy zostaną na swoich miejscach. No i trzeba inne radio niż fabryczne kupić. Nie wiem jak wymienić przycisk od awaryjnych - wyjmij radio i zobacz. MOże taniej będzie kupić inne radio i podmienić przycisk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...