CzarnyKonik1 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 dziś wymenilem olej z filtrem świecil mi sie chek i Pani mechanik podlaczyła urzadzenie i powiedzial ze jest awaria czujnika polazenia wału A ,co to oznacza? Samochód odpala i jeżdzi tylko na gazie czasem przy przśpieszaniu rwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 na PB nie jedzie?/ jaki gaz? nie ma czujnika wału A jest czujnik wału i wałka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyKonik1 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Dino na PB jedzie na LPG Nissan Almera przy przespieszniu rwie czasami jest ok ale głównie szarpie jak juz jest na obrotach to ok gaz rok temu założny STAG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 sprawdzić i wyregulować, daj scriny z programu i jaki tam jest setup?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyKonik1 Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 A to muszę podjechać do gazownika ,bo nie wiem jaki tam jest scrin i jaki stetup . No normalnie nic nie wiem. Jeszcze napisz mi gdzie się znajduje czujnik położenia wału i położenie walka rozrządu ? Prośba taka. I wszystko jasne - wymieniłem wszyskie cewki i jest ok (nie szarpie) .Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.