darek70 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 cześć, dziwna rzecz bo odpadły mi nakrętki przytrzymujące termoosłone (blachę osłaniającą wydech)katalizatora i nie mam nakrętek,które mogły by ją przytrzymać (żadna nie weszła),ponoć jakoś nissan ma coś innego (wg mechanika)czyli serwis,nie wiem czy mam wszystkie elementy osłony,została tylko jedna blacha między wydechem a podwoziem to niby co ona osłania?Jeździć chyba można,ale chciałbym to jakoś rozwiązać i prosiłbym o jakieś porady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 tak powinno to wyglądać http://allegro.pl/nissan-tiida-2008r-oslona-termiczna-tlumika-i6199924383.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek70 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 bardzo dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.