Thunder Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 To dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 A jeśli opony Chinskie to tak Zeteex ZT 1000 Da radę ale nie wiem czy jest Xl . Grzmocie dają radę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Grzmocie dają radę?? Dają radę A jak do Xsa pasują to do Kaśki tym bardziej I Gruby ma na BeeMce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommekG Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 To co polecacie Nokiana, lub Yokohama w rozmiarze 215/65R16 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Jak z tych to bież Yokohama ale są Xl Grzmot Zeteex często widzę na BMW ciekawe dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommekG Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Jak z tych to bież Yokohama ale są Xl Grzmot Zeteex często widzę na BMW ciekawe dlaczego? Ale widzę że z Yokohama nie ma XL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Ale widzę że z Yokohama nie ma XL A to, to co http://www.oponeo.pl/dane-opony/yokohama-bluearth-a-ae-50-205-55-r16-94-v-xl#114481524 Dodam, że z Yoko korzystałem w Almerce i moim zdaniem lepszych opon nie miałem, a wcześniej jeździłem Michelinach, Dunlopach, Continentalach. Yoko były ciche, elegancko odprowadzały wodę, elegancko tłumiły drobne nierówności na drodze i trzymały się drogi jak rzep psiego ogona. Te pozytywne opinie w internecie nie wzięły się z kapelusza Przyszedł chyba moment, kiedy sam musisz podjąć decyzję ... Edytowane 21 Lipca 2016 przez Andrzej G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommekG Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Przyszedł chyba moment, kiedy sam musisz podjąć decyzję ... A to, to co http://www.oponeo.pl/dane-opony/yokohama-bluearth-a-ae-50-205-55-r16-94-v-xl#114481524 Nie mój rozmiar 205/55 R16 94 V XL ja mam 215/65 R16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Qrdelebele - nie wiem skąd mi się wzięło przekłamanie rozmiaru. Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommekG Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Qrdelebele - nie wiem skąd mi się wzięło przekłamanie rozmiaru. Sorry. No spoko nie ma sprawy. Polećcie mi w tym rozmiarze coś w miarę dobrego. A co powiecie na te ? http://www.oponeo.pl/dane-opony/nokian-line-suv-215-65-r16-102-h-xl#111151731 Jeszcze znalazłem coś takiego https://www.motointegrator.pl/produkty/1220669-dunlop-sp-fastresponse-21565r16-98h No i wybór padł na Nokian Line SUV 215/65R16 102H XL Myślę że będę zadowolony Edytowane 21 Lipca 2016 przez TommekG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommekG Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Będziesz zadowolony No i stare opony dostały po 2,5 bara. A w instrukcji obsługi jest napisane przód 2.3 a tył 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Teraz to im nie pomożesz jak już zdarte A jak z komfortem jazdy z takim ciśnieniem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommekG Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Teraz to im nie pomożesz jak już zdarte A jak z komfortem jazdy z takim ciśnieniem ???? Zdaje mi się że samochód stał się twardszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Musisz wyczuć ja na miasto bije 2.4 a w trasę z ludźmi i bagażem 2.5 tu i tu jest stabilne prowadzenie z brakiem bujania na zakrętach jak przy 2.2Bar. I co najważniejsze opony dłużej żyją nie przegrzewają się tak bardzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommekG Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 No zobaczę dziś jak przyjdą Nokiany to nabiję je 2.4 i do przodu wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 A co powiecie o tych gumkach? http://www.oponeo.pl/model-opony/falken-ze-914 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesiu1976 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Mam podobne opony w Focusie tylko 18 Falken ZE 914 xl jako firma bardzo dobra opona trzyma w zakrętach jak przyklejona i z wodą radzi sobie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Pytam,bo niestety super continentale tracą na wartości....tzn,ubywa ich bardzo szybko ,kiedy je nabyłem miały ponad 8mm,teraz przód ma ok5mm i ostatnio zauważyłem odszczypany kawałek gumy na boku opony,jeszcze nie do płótna,ale jednak.poza tym jak na opony czteroletnie guma wygląda jakby miała uwiąd starczy,zaczynają się pokazywać pajączki. A słyszałem o Falkenach też sporo dobrego,no i są cichsze od super C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Bo Cuntinentale są są super ale w testach AutoBilda Jacko jeszcze masz siłę na co sezonowe zmiany opon ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesiu1976 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Ja mam je rok zrobiłem może 10.000 ale nic się nie dzieje i faktycznie są ciche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Bo Cuntinentale są są super ale w testach AutoBilda Jacko jeszcze masz siłę na co sezonowe zmiany opon ??? A czemu pytasz? Super C kupiłem z felami 18" a po dwóch sezonach(drugi w trakcie) będę miał 5mm z przodu,to jakieś przegięcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Jacko założył byś jeden komplet dobrych opon Co daje sobie radę cały rok w każdych warunkach drogowych i miał byś spokój z przerzucaniem, montowaniem, cudowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) Edi - Tak właśnie zrobię, kiedy będę zmieniał te fabrycznie założone Conti, które mają tak sztywne boki, że nie tłumią najdrobniejszych nierówności na drodze i czuć każdą bruzdę, czy kamyczek, szczególnie kiedy jedzie się bez obciążenia Edytowane 27 Lipca 2016 przez Andrzej G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Jacko założył byś jeden komplet dobrych opon Co daje sobie radę cały rok w każdych warunkach drogowych i miał byś spokój z przerzucaniem, montowaniem, cudowaniem Nie ma przerzucania ,nie ma montowania...są dwa komplety i już.A jakoś nie mam pewności co do wielosezonowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi