ludzik Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Czy to znaczy że jeżdżę na flaku jak mam 2.3 bary w 3 oponach, a w tylnej 2.1 ? Jakie macie ciśnienie w swoich qashqaiach? Edytowane 15 Czerwca 2016 przez ludzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Powiedział bym, temat woda. Jeśli masz takie ciśnienie jakie zaleca producent pojazdu to znaczy, że masz to właściwe. Każdy dmucha tyle ile ma ochotę co nie zawsze się sprawdza i nie zawsze wychodzi na dobre zwłaszcza przy zdarzeniu jakimś nie mówiąc już o kondycji samych opon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzik Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Wczesniej miałem 2.6 na Zimowych. Ile wy macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Ja sprawdzam zawsze w godzinach wczesnorannych gdy powietrze nie nagrzane jeszcze a auto po nocy i nabijam zawsze jedną kreskę więcej jak to co na słupku. Wczesniej miałem 2.6 na Zimowych.Ile wy macie? a czemu tyle nabijałeś, czym się kierowałeś...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzik Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Tak mi nabili w salonie. Mam qashqai nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 No to dobrze by było byś oprócz qashqai nowego głowę na karku jeszcze miał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzik Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Mam obecnie 2.2 barów z przodu i autko wyświetla pomarańczowe wykrzyknikiem i piszczy żeby napompować. Tester mam qashqai a nie note , zrozum że to autko waży prawie półtorej tony i opony są większe niż w Twoim. Edytowane 19 Czerwca 2016 przez ludzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Ludzik, no już chyba wszyscy wiedzą że masz nowego QQ który waży półtorej tony i ma większe opony niż NOTE, choć tu mógłbyś się zdziwić, a w kwestii tematu to z całym szacunkiem, czytaj ze zrozumieniem lub poproś kogoś o tłumaczenie. Nie pisałem byś nabijał tyle co w ja, ba nie pisałem ile ja, konkretnie, nabijam w koła mego notka, napisałem natomiast tu cytuję ..."Jeśli masz takie ciśnienie jakie zaleca producent pojazdu to znaczy, że masz to właściwe" ... koniec cytatu. A jeśli Ci, przy tym właściwym, system sygnalizuje za niskie ciśnienie to zgłoś w ASO awarię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzik Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Tester, no to po co gadasz o głowie na karku, skoro dobrze mi nabili w salonie? rozumiesz? a pytanie brzmi ile właściciele qashqai mają nabite. Edytowane 20 Czerwca 2016 przez ludzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Ludzik, ja rozumiem, ale Ty masz z tym chyba problem, daruj sobie już tę polemikę bo po prostu szkoda słów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzik Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 (edytowane) Ty sobie daruj Tester 1956. Zastanów się jak się do mnie zwracasz. --- Co może być przyczyną "łopotania" auta podczas jazdy z predkoscia > 30 km/h ? tak jakby od kół... dopompowałem na 2.6 bara i dalej łopocze. Edytowane 21 Czerwca 2016 przez ludzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzik Opublikowano 7 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Usterek ciąg dalszy... 16 tys. Km Trzeszczy oparcie fotela przy każdym poruszenie się i na wybojach. Trzeszczą roeniez kalmki od środka przy pociągnięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Może to tak jak z człowiekiem po 50-tce, jak rano się budzi i nic mu nie trzeszczy, strzyka i nie boli to pierwszą myślą jaka mu się nasuwa jest czy jeszcze żyje skoro nic nie czuje....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzik Opublikowano 7 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) Całe szczęście że jeszcze tylko 4 miesiące i oddaje to autko... Chcę ktoś kupić? Nic nie puka nic ne stuks tylko trzeszczy. Po bułki jeździłem. Edytowane 7 Września 2016 przez ludzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzik Opublikowano 13 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) Kolejna usterka : nie działa ładowarka z podłokietnika. Podsumujmy: 16 000 km Skrzypiaxe fotel Skrzypiaxe uchwyty drzwi przy pociągnięciu PisCzace hamulce Wpół oderwana pokrywa silnika na podwoziu Szarpiacy silnik na 2 biegu Popsute gniazdko z podlokietnika Edytowane 13 Września 2016 przez ludzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 @ludzik - stary temat oczyszczony i otworzony. Połączony z Twym najnowszym - kontynuuj już w jednym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Ludzik ty do złego Salunu poszedłeś po Auto,o tu stoją nówki a w terenie jak się sprawdzają lux http://otomoto.pl/oferta/lada-niva-ID6ysA7X.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzik Opublikowano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 kolejna usterka - nie działa gniazdko 12V z podłokietinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Jednym słowem to samochód rozpaduje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Rozlatowywuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Rozpaduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Rozkraczywuje sie, ale przynajmniej ludzik z humorem pod włos bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Z humorem bo...... zaraz zdaje ten rozpadywujący się samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzik Opublikowano 13 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 widać, że Francuzi coś gmerali. Za 4 miesiące go oddaje bo to leasing na szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Nie zazdroszczę następnemu co kupi ten samochód pod szyldem- Używane jak nowe z gwarancją!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi