ZenQ_18 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Mam takie pytanie do was szanowni forumowicze. Jest tu ktoś z Mielca bądź okolic i posiada x-traila T30? Chciałbym się przymierzyć i porozmawiać na żywo na temat tego auta. Najlepiej jakby to była benzyna. Wybaczcie jeśli to nie ten dział. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidłej Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Jestem z Dębicy ale mam T30 z silnikiem diesel (114KM) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Co chcesz wiedzieć o benzynce, mam ją 5 lat chyba to coś wiem. Zapytaj na prv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROGI Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Rzeszów / Ropczyce T30 Benz / Gaz BRC Wal na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.