djwawel Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Witam po raz kolejny Mam pytanie czy w waszych micrach dmuchawa wieje słabiej z kratek od drzwi niż ze środkowych. Kupiłem niedawno samochód dlatego mam tyle pytań. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Nie wiem jak jest w Micrach i szkoda, że nikt nikt nie kwapi się aby Ci odpowiedzieć... U mnie w Primerze tak jest - na środku mocno, po bokach słabiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwawel Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Dzięki za odpowiedz. Może jeszcze znajdzie się ktoś kto odpowie konkretnie jak jest w micrusach ale pewnie nissan stosował takie rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Środkowe kratki są najbliżej nagrzewnicy. Powietrze ma najkrótszą drogę do przejścia, dlatego wieje mocniej. To normalne w każdym aucie z nawiewem jednostrefowym i nie tylko w Nissanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camello Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Za to w Oplu na odwrót po środku słabo, a po bokach mocniej. W K11 nie zauważyłem różnicy wydaje się po równo, zmienia się tylko jak zamknie się poszczególne kratki, ale to normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 W Tino również po bokach jest słabiej. lecz przymknę trochę środek i już "daje" równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwawel Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Ok dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
listomek2015 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Witaj .Dziś sprawdzałem u siebie i wieje tak samo ale coś w tym jest bo brat był yarisą i u niego środkowy wieje zdecydowanie mocniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwawel Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 listomek2015 też masz micre k12 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
listomek2015 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 No mam ale świeżo jakieś 2 miechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi