Faltdach62 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Witam Niestety zbiłem tylną szybę w zabudowie Road Ranger . Ktoś coś ? Głównie interesuje mnie sama szyba . Ewentualnie cała nadbudowa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ron5 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Witam Niestety zbiłem tylną szybę w zabudowie Road Ranger . Ktoś coś ? Głównie interesuje mnie sama szyba . Ewentualnie cała nadbudowa. Pozdrawiam Dokupowałem w roadrangerze w Ostródzie samą szybę.Nie pamiętam ile kosztowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caesar Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 RoadRangera robią w Ostródzie. Ja płaciłem ok. 800 zł już 2x. Pierwsza sama się otworzyła na wertepach w lesie. Drugą razem z klapą przy cofaniu w lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr880 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 co do szyb w zabudowie to ja poszedłem na skróty , kupiłem szybę 4 mm z poliwęglanu sa dociołem i wkleiłem na klej do szyb minus że po kilku latach z lekka matowieje plus - moża w nią kamieniami rzucać cena około 100 zł z samodzielym docięciem i wklejeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.