vulture30 Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Słyszałem ze w minionym Autoświecie byłtest opon zimowych. Kupił ktoś? bo ja zapomniałem byłby ktos w stanie zeskanowac mi ten test? byłbym bardzo dźwięczny za pomoc :] vulture30@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saki Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 szczerze odradzam opieranie się na jakichkolwiek testach (oprócz długostystansowych) i opiniach zamieszczanych przez pisma motoryzacyjne dotyczących kupna czegokolwiek. Te gazety chodzą na krótkim łańcuchu reklamodawców i są po prostu nieobiektywne. Jakiś czas temu pamiętam chyba auto świat napisał o skodzie octavii 1,9 - "samochód sportowy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Czytałem ten test, wyglądał na całkiem rzeczowy. Zmierzono najważniejsze parametry, zapewniono ustandaryzowane warunki. Jak znajdę chwikę do zeskanuję i wyślę na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 23 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 z góry dzięki Mike :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Czytałem ten test, wyglądał na całkiem rzeczowy.Zmierzono najważniejsze parametry, zapewniono ustandaryzowane warunki. Jak znajdę chwikę do zeskanuję i wyślę na maila. To i ja poprosze na emaila badz o wklejenie na forum zeby kazdy mogl poczytac. Z gory dzieki. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 http://autoswiat.redakcja.pl/wydania/artyk...p?Artykul=11134 to oten test chodziło :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Chodziło o test, który ukazał się w "Motorze". Wklajenia na forum to chyba kiepski pomysł, obawiam się, że adminom by sie nie spodobał ;-) Wyślę na e-maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 24 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 to ten test był w motorze czy autoświece? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 to ten test był w motorze czy autoświece?w dzisiejszym auto swiecie jest jakis dodatek o oponach zimowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Ja posiadam test z Motoru. Wg mnie zrobiony bardzo rzetelnie. Wysłałem chętnym na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Ja posiadam test z Motoru. Wg mnie zrobiony bardzo rzetelnie.Wysłałem chętnym na maila. sbutryn@gmail.com dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Ja też bym prosił, właśnie próbuję rozeznać się przed kupnem marlin99@wp.pl Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość so.mar Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Jeżeli można liczyć na kogos kto wysle ten test to z góry dzięki mój adres so.mar@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artoor Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Jeśli ktoś może mi przesłać na maila ten test opon z "Motoru", będę bardzo rad... Mam nadzieję że ktoś go ma i zechce przesłać. I z góry dzięki artoor21@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zielony Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 to moze i ja poprosze tescik z motoru bo z auto swiata mam !!! nissmo04@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hero Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Ja wzialem Continentale, tyle ze 195, bo szersze na zime sa troche bez sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Crush Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 ja kupiłem Kleber Krislap HP , to juz drugie Klebery , po pierwszych byem zadowolony , ale jesli komuś zależy na lepszej marce to szczególnie polecam, Dunlop WS 3d , we wsdzystkich testach bije konkurencje , no i oczywiscie poczciwe pirelli które jak zawsze lepsze sa zimówki niż letnie i continentale . Pozdrawiam ps. odradzam micheliny , te opony poprostu w ciagu kilku ostanich lat poszły z ceną strasznie dop góry , ale jakość i przydatność opon jest raczej srednia , szczególnie jesli chodzi o letnie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 29 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 ja kupiłem Producent: Pirelli Nazwa: W160 S+ Sezon: zimowe Samochód: osobowe Rozmiar: 185/65R15 205zł za sztuke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zielony Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Mike dzieki za test opon!!!!! Ps. co sadzicie o OPONACH dunlop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 29 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Mike dzieki za test opon!!!!!Ps. co sadzicie o OPONACH dunlop? dorwałem w końcu test auo świata, ale tam były testowane opony z wyższej pułki. jesli mnie pamięc nie myli to dunlop miał najlepszą opone. jesli uda mi sie uruchomić skaner i jest ktoś chętny to moge udostępnić test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość azuk Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Waśnie dzisiaj założyłem świeżo zakupione opony Dunlop SM Winter Sport M3 i mam nadzieję, że dokonałem dobrego wyboru. Wybierałem pomiędzy: BF Goodrich Winter 2T/A, Pirelli Carving, Continetal conti winter contact TS 780 a nawet Barum Polaris 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi