Beny Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Powiem tak lepiej przykleic maksymalnie wysoko okolo 10 cm od luków ale i tak czasami lapie jak chce cofasz nic nie ma ustronstwo pika ja mam skierowane w dół i myślę ze tu tkwi problem za dużego pola manewru nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Zamontowałem i totalna porażka . Sygnalizuje co chce i kiedy chce. I nie o to chodzi, że czujnik jest do bani. To jest niestety specyfika Xa. W innych samochodach odległość między stalową belką tylną a skorupą zderzaka jest conajmniej kilkucentymetrowa, wypełniona pianką absorbera. U nas pianki brak, a odległośc belki od skorupy jest ok.1 cm. U mnie ponadto jest metalowa listwa ozdobna na poziomej części zderzaka. Oba te metalowe elementy, tak blisko taśmy czujnika, skutecznie zakłócają jego pracę. Należało to przewidzieć i zaekranować je. Teraz to już po ptokach. Pozostaje mi tylko wyłączenie ustrojstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Ja montowałem kilka razy ten sprzęt i za każdym razem nawet valeo nie działa poprawnie. Nawet taki za 400-500 nie działa dobrze. Tylko oryginały i trzeba je zamontować tj. fabryczne. Najlepiej kupić zderzak z dziurami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi