Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Podłączenie radia Qashqai

TommekG

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, 

Panowie mam do was pytanie mam w swoim Nissanie z 2007 roku radio standardowe jakie było montowane bez nawigacji

post-91012-0-57618800-1466688379_thumb.jpg

Chyba podłączę bez problemu te radio z nawigacją ?

post-91012-0-83841000-1466688428_thumb.jpg

tak... I szukaj teraz w 57 stronach coś o przełożeniu takiego radia.

Takie same pytanie mam jak kolega TommekG, czy takie radia mają te same wtyczki ?  czy trzeba udać się do specjalisty który by taką wymianę zrobił ?

Wszystko było opisywane. Ja też wielokrotnie się trudziłem i pisałem od nowa jak przełożyć radio, dlaczego tak, a nie inaczej.

Przykro się czyta takie wypowiedzi jak powyżej. Po co się trudziłem i marnowałem czas, robiłem zdjęcia itp., żeby teraz się nie chciało komuś poszukać?

Panowie robicie tylko niepotrzebny bałagan na forum :(

Takie same pytanie mam jak kolega TommekG, czy takie radia mają te same wtyczki ?  czy trzeba udać się do specjalisty który by taką wymianę zrobił ?

3 posty na forum... no tak, to wiele wyjaśnia... i zgaduję, że rocznik 93 czyli postawa z serii "mi się należy"

10minut - tyle mniej więcej zajmie Ci przejrzenie 57stron licząc po 10s na każdą...

Twoje 10minut jest cenniejsze niż innych ? Ty szukasz czy ktoś ma za Ciebie znaleźć i może jeszcze wysłać manual w pdf na maila ?

Cały wątek (czyli te 57 stron) traktuje o przełożeniu radia. Temat nie jest banalny dlatego też zajmuje tak dużo miejsca - weź pod uwagę że do tego modelu radia podłączasz sporo zewn. urządzeń - to nie jest tylko radio. Kolega Michalmiko faktycznie wrzucił masę fotek gdzie masz wszystko podane na tacy, radzę zabrać się za lekturę bo jest tam chyba wszystko na ten temat.

ps. już sporo stron przeczytałem na tym forum i nie uważam żeby to był czas stracony. Im więcej wiemy o naszych QQ tym lepiej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...