bestja83 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Witam. Udało się komuś założyć krótsze amortyzatory do przodu do P11 ? Obciąłem sprężyny o 2,5 zwoja od dołu - wygląda fajnie ale amortyzatory kończą skok odbojniki obcięte są o połowę Sprawdzałem ile zawieszenie morze jeszcze siąść i bardzo dużo, problem jest tylko z krótszymi amortyzatorami - przydało by się tak 30mm mniej pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Nie robi się takich rzeczy montuje się krótsze sprężyny nie bardzo rozumiem czemu ci przeszkadza skok amora ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestja83 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 auto prawie cały czas stoi na odbojniku choć jest obcięty o połowę. Myślę przespawać górne mocowanie amortyzatora żeby wyciągnąć wyżej samo gniazdo amortyzatora co zwiększy skok o około 3cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.