Borys951 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Witam wszystkich Czeka mnie wymiana katalizatora w mojej almerze. I nasuwa mi się jedno pytanie odnośnie kupna katalizatora. Czy mogę kupić obojętnie jaki katalizator do Almery N16, czy muszę kupić katalizator pod że tak powiem mój samochód czyli do Almery N16 przed liftem z silnikiem 1.8? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Nie obojętnie jaki, tylko do Almery N16 z silniekm 1.8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys951 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Czyli nie moge kupić katalizatora do Almery N16 ale do silnika np. 1.5? Musi byc do silnika 1.8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Czyli nie moge kupić katalizatora do Almery N16 ale do silnika np. 1.5? Musi byc do silnika 1.8? Ma być do silnika 1.8 - tylko i wyłącznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Pomijając ze musisz jeszcze sprawdzić czy masz wydech z dwoma katami czy z jednym. PS: Kupno używki mija się z celem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.