Gość gati12 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Witam, ostatnio nadarzyła mi się okazja kupna w okazyjnej cenie Nissan Pulsar NX Gti. Auto stało pod chmurką, ale nie ma tragedii : nie ma rdzy - poza 3 nadkolami (rdza w dość zaawansowanym stopniu), auto ma oryginalny lakier, naklejki, a nawet tylną oryginalną lotkę na bagażniku. Niestety-stety posiada LPG, bodajże 3 gen, wnętrze wygląda doskonale, właściwie nie ma na nim oznak zużycia. Czy ktoś mógłby mi coś więcej opowiedzieć o tym aucie, czy jest ono faktycznie takim rodzynkiem ? Na sprzedaż w Europie znalazłem zaledwie kilka egzemplarzy (w pl ani jednego), a ceny wahają się od 3-5 tyś euro. Z góry bardzo dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 który to rok, bo w zależności od lat produkcji i rynków zbytu były różne nazwy Pulsar, Sunny, Sentra, inne kiera jest po której stronie ? masz mało sztuk na rynku bo może w tym czasie był sprzedawany w europie pod nazwą sunny ? ten Pulsat GTI to miał wolnossący 1.8 ? jeśli to ten to żaden rarytas jedyne warte zakupu to jakiś hot hatch Pulsar/Sunny z naklejką GTI-R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.