Doedijns Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Witam, od 3 tygodni jestem posiadaczem Nissana Qashqai z 2015 roku, silnika 1.2 DIG-T 115KM N-CONNECTA, wszystko jest pięknie, tylko mam problem ( albo moja niemoc haha) z radiem podczas jazdy, tzn. nie mogę całkowicie wyłaczyć radia, aby otrzymać czarny ekran-monitor, gdy gra mi na przykład muzyka z usb i go wyłaczam to nadal mi wyświetla nawigację i jej nie mogę wyłączyć, jest cisza bo nie gra muzyka ale cały czas widoczna jest mapa i droga którą jadę, dopiero kiedy wyłaćze silnik i nacisnę główny przycisk to wszystko się wyłącza. Tak więc moje pytanie-problem jest czy jest możliwość jazdy bez mapy, całkowicie czarny monitor. Z góry dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3Rni Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 całkowicie czarny nie ale można czarny z zegarem - trzeba przytrzymać chwilę dłużej przełącznik dzień/noc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doedijns Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Ok wielkie dzięki , zaraz sprawdzę i odpiszę Ok wielkie dzięki , zaraz sprawdzę i odpiszę Tak, jest jak napisałeś, radio się wyłącza i wyświetla się tylko godzina. Jeszcze raz wielkie dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Jak ja lubię takie chwile / sytuacje na forum Aż po zielonym "+" Wam dam .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Niestety taka przypadłość tego g ustrojstwa, w poprzedniej wersji tak było i widzę, że nic nie zmienili :/ chociaż może tym razem w nocy nie daje tak po oczach ekran wyłączonego NC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 To nie tylko w QQ ta przypadłość, inne modele firmy Nissan też tak mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniujr Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 zastanawiam się po co na przycisku od głośności jest symbol włącznika... też próbowałem wyłączyć radio poprzez przytrzymanie tego przycisku, ale co najwyżej włączał navi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Ot taka uroda tego urządzenia, nie zwracałem dotychczas uwagi czy w innych markach też tak jest ...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Nie odbiegajmy od tematu / marki auta. Padło pytanie - jest konkretna odpowiedź ..... Nie róbmy bałaganu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.