jarlew Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Ze względu na kolizje muszę wymienić tylne drzwi. Moje mają elektrykę, a oferowane na Alledrogo czasem korbkę. Czy dam rade w takie drzwi przełożyć elektrykę? Chodzi mi otwory mocujące jakieś szyny itp. Ktoś to trenował? Głupio było by mieć furę z elektryką na trzech drzwiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 A to nie da rady znaleźć takich z elektryką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 powinny pasować, tylko dziura po korbie zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 powinny pasować, tylko dziura po korbie zostanie Tapicerkę przełoży ze swoich, chyba że ja trafiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarlew Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Dzięki Panowie. Temat dokładnie wygląda tak że chce kupić w kolorze, nieporysowane i chyba takie znalazłem. Ale korba, oglądałem kilka fotek drzwi z elektryką bez tapicerki i wygląda że jest otwór na korbę itd. Wiec powinno pasować. Elektrykę i tapicerkę przełożę ze swojego. Jeszcze jedno, jeśli te które znalazłem będą do niczego. To czy jest różnica miedzy drzwiami do sedana i do HB? Na oko wyglądają identyczne, ale wszyscy na alle.. opisują dokładnie czy sedan czy HB? A to nie da rady znaleźć takich z elektryką ? Priorytetem dla mnie jest kolor i stan, jeśli musiałbym jeszcze uwzględniać elektrykę, to jak szukać pięknej, mądrej i bogatej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Wszak takie też istnieją .... a kolor (jeśli to ten za zdjęcia) masz najbardziej popularny przecież... Patrz post nr 4 tutaj http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/73457-roznice-w-drzwiach-miedzy-4d-a-5d/ http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/93932-r%C3%B3%C5%BCnica-mi%C4%99dzy-hatchback-a-sedan/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 jarlew, masz wiadomość na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.