Gość domislawa Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Hej, mam pytanie - gdzie znajduje się bezpiecznik świateł przeciwmgłowych? Żarówka jest ok, a mimo to przednie halogeny nie działają - przeszukałam obie skrzynki, ale nie namierzyłam tego bezpiecznika. Jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulpk Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Hej, mam pytanie - gdzie znajduje się bezpiecznik świateł przeciwmgłowych? Żarówka jest ok, a mimo to przednie halogeny nie działają - przeszukałam obie skrzynki, ale nie namierzyłam tego bezpiecznika. Jakieś pomysły? Co mam to dam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Sprawdź dokładnie bezpiecznik dolny 20A z napisem FR FOG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.