Matti1104 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Witam na początku pozdrawiam wszystkich użytkowników forum.Od kilku dni mam Terano II 2001r. TD2.7 Ti na początku wszystko było wporządku ale wczoraj natrafiłem na problem i nie wiem od czego zacząć po odpalenu silnika żaden bieg nie chce wskoczyć po zgaszeniu auta wszytkie biegi wskakują na swoją pozycje w czym jest przyczyna od czego zacząć za wszelkie rady z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 zacznij od sprawdzenia czy wciśnięcie pedału sprzęgła powoduje ruch siłownika i łapy przy skrzyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 tak jak byś sprzęgła nie miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matti1104 Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Dzięki za podpowieć sprzęgło do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.