Gość pseudonimjojo Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Witam Za stosunkowo dobre pieniądze udało mi się kupić Primerę P12 z 2006 roku 2.0 tyle że w automacie. Auto jak to ze Szwajcari jest bite ale bardzo delikatnie, jeżdżące. Czy ktoś na podstawie VIN-u mógłby mi coś więcej powiedzieć na temat wyposażenia ? Niestety wiem tyle ile było na zdjęciach.... SJNFCAP12U2289995. Auto kupiłem ze względu bardzo niskiego przebiegu, rzekomo 72 tyś km. Czy jest coś na co powinienem odrazu zwrócić uwagę ? Czy automat przy tym przebiegu może już dać mi w kość ? Będę zakładał LPG i mam zamiar pojeździć około 3-4 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Podstawowa wersja i jest z maja 2006r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawiec1974 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Sam sobie sprawdź tutaj: http://japancars.ru/index.php?route=catalog/nissan&ext=BA2&vin=SJNFCAP12U2289995&cfg_id=77&cat=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.