GodISmE Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Hej, chce ktoś zamówić Timken ($115) lub Moog ($105) na przód, to zrzucimy się na koszty dostawy. Piszcie kto i ile tu lub na PW. Tylko $105/115 minus 5% znizka!!! ..... Hej, potrzebuje czegoś najmocniejszego, żeby nie padło znowu po kilku mocnych i dlugich zakrętach na torze. Co polecacie? Sa jakies dobre zamienniki? Trzeba z piasta kupowac czy da sie wymienic samo lozysko? Czy sa takie same dla wszystkich rocznikow 2003-08? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Sajmon pisał że chłopacy driftują na chińczykach NTY i jakoś się nie rozwalają. http://allegro.pl/lozysko-piasta-kola-przod-nissan-350z-2003-z33-i5894713312.html Ja mam NTY na tyle i nic się nie dzieje nawet pow 200... Przynajmniej póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 mocne=OEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Cos mi sie zdaje ze te lozyska to bedzie czesc eksploatacyjna jak klocki przy jezdza na torze! Zwlaszcza z pelna waga. Czy OEM mozna dostac poza ASO? Obadam tez te NTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Sajmon pisał że chłopacy driftują na chińczykach NTY i jakoś się nie rozwalają. http://allegro.pl/lozysko-piasta-kola-przod-nissan-350z-2003-z33-i5894713312.html Ja mam NTY na tyle i nic się nie dzieje nawet pow 200... Przynajmniej póki co NTY u przewarznie dobrze się sprawują ale do tygodnia czasu !! Potem szybciusieńko łapia luzy, tylko OEM !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 A co za firma robi OEM i czy mozna je gdzies kupic poza ASO?W Stanach Timken kupuja za 55 dolcow tyl i za 130 przod. U nas gdzie kupic OEM? ...Przednie wymienilem na Timken i spoko jest. Ale po Hungaroringu tylne mi zaczely "swidrowac".Moglem tez zamowic ze Stanow od razu, arghh! Na przod mocne musza byc i wytrzymale ale na tyl chba nie az tak, co? Krores z tych chinczykow mozna wiec kupic? Ktore najlepiej. Duzo tansze sa wiec jak padna to sie znowu wymieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.