kmiart Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Proszę o pomoc w określeniu do czego są obie wtyczki? Noszę się z zamiarem założenia fabrycznego suba, więc pomoc się przyda.Nissan po lifcie - wiec nie mam u kogo podejrzeć Przypuszczam ,że jedna jest od suba ,a druga to ogrzewanie foteli, których jednego i drugiego nie mam .Proszę o pomoc. Wtyczki obie są 6 pinowe : jedna brązowa druga czarna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz12 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Mnie to wygląda na zestaw głośnomówiący do zestawu Nokii.tez takie coś mam ale nie mam matki macierzy tel,ale za to mam dwa miejsca na kubki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 no raczej nie, masz ten sam silnik i rocznik co ja, a u mnie ta kostka jest biała i ma więcej pinów, zdjęcia w tym temacie http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/90846-p12-pod%C5%82%C4%85czenie-zestawu-g%C5%82o%C5%9Bnow%C3%B3wi%C4%85cego-foto/?do=findComment&comment=1059423 więc śmiem twierdzić że raczej nie są to kostki od zestawu głośnomówiącego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmiart Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 mam sprawny zestaw głośnomówiący który jest na innych wtyczkach podpięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 z nudów poszukałem to są kostki do przycisków podgrzewania siedzeń, widać to tu http://www.ebay.co.uk/itm/262477820122?clk_rvr_id=1056945008417&rmvSB=true nawet kolory się zgadzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Tak jest panowie te dwie wtyczki są dla wersji z trzema przyciskami U ciebie jest tylko jeden przycisk to otwierania i zamykania drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmiart Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 dzięki za wyjaśnienia już wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.