pitasvg Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Witam , podłącze się do temu. Panowie mam problem z ściąganiem autka w lewo po wymianie maglownicy ,opony po tym zabiegu założyłem nowe ,nowe sprężyny ,zero luzów w zawieszeniu, ustawiona zbieżność( w czterech warsztatach sprawdzali i wszędzie pokazywało wynik pozytywny .. Normalnie ręce opadają , jeden z mechaników podpowiedział mi ze powodem może być nie wyśrodkowana maglownica przed założeniem ze wystarczy się pomylić o parę zębow i bedzię kicha , moje pytanie brzmi czy podpowiedz mechanika może być prawdą ???? bo jak tak to czeka mnie wydzieranie i ustawianie ???. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Skontroluj geometrię a nie samą zbieżność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 zamień koła miejscami bo to też może mieć wpływ, i zobacz czy coś się zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitasvg Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Panowie po długim szukaniu znalazłem przyczynę, pojechałem jeszcze raz na szarpaki (inny warsztat )i okazuje się ze goście nie dostrzegli luzu na środkowej i tylnej tulejce wahacza prawego. Wymienię i przetestuje Temat do zamknięcia .Po wymianie wahacza problem znikł ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.