dooddie Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Witam Wszystkich W moim path-ku przestał działać panel od regulacji klimatyzacji i nawiewu, wyświetlacz nic nie wyświetla, brak reakcji na pokrętła i przyciski. Czy ktoś z Was już miał z tym doczynienia? Sprawdziłem bezpiecznik przy schowku (AIR CON - 10A) jest sprawny, chyba że za konsole odpowiada inny bezpiecznik - który?. Pozdrawiam i czekam na podpowiedź. Znalazłem jeszcze jeden bezpiecznik w komorze silnika (A/C COMP - 10A) niestety też sprawny, szukam dalej. Czy nikt nie nie miał tego problemu? OK, problem rozwiązany,temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Napisz co było przyczyną. Od tego jest forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dooddie Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Cześć Po rozłączeniu i ponownym podłączeniu panela od klimy wszystko wróciło do normy. Prawdopodobnie problem z wtyczką. Napisz co było przyczyną. Od tego jest forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmajor Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Witam.Chciałbym kupić panel sterowania nawiewu do mojej Micry k12 1.2 2005r. i nigdzie nie moge dostac dobrego panelu bo potrzebny mi jest typ G, a w salonie kosztuje pare dobrych złotówek ...;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.