Broda31 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Witam Przy wymianie foteli na skórzane okazało się ze są one z podgrzewaniem , mam pytanie co trzeba do podłączenia ( przyciski w podłokietniku już mam kupione)? Czy wystarczy sama instalacja i gdzie wpinamy . Dziękuje za odpowiedź. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Witam Przy wymianie foteli na skórzane okazało się ze są one z podgrzewaniem , mam pytanie co trzeba do podłączenia ( przyciski w podłokietniku już mam kupione)? Czy wystarczy sama instalacja i gdzie wpinamy . Dziękuje za odpowiedź. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Po pierwsze musisz sprawdzić czy masz wiązkę kabli do ogrzewania siedzeń. Ja nie mam więc nie będę się wymądrzał jak wygląda. Jeśli nawet wiązka jest to z pewnością nie jest podłączona i wymaga montażu przekaźników, bezpieczników i kilku jeszcze drobiazgów. Poniżej schemat podłączenia. Pewnie średniej klasy elektryk rozkmini co i jak. Podgrzewane 1.pdf Podgrzewane 2.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda31 Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Dzięki za podpowiedź Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarracuDa Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 A czy u was podgrzewane skórzane fotele też się powoli nagrzewają jak u mnie? A jak się nagrzeją to i tak słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda31 Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Dodatkowe pytanie , prośba o rozpiskę kostki pinów m55 , m56 numeryczną Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Author53 prośba o rozpiskę pinów kostki M55 M56 bo patrząc na schemat nie wiem jak łączyć do włączników bo nie mam oryginalnych wtyczek wiec nie wiem jak są numerowane piny , z góry dziękuje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Kostki.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda31 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Dziękuje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Author53 jeszcze jedna pytanie o kostkę o nazwie B3 , co to jest za kostka? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_pbr Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Gdyby komuś było potrzebne podaje opis pinów włącznika (M55/M56) Szereg A 1,2 masa 3 wyjście ogrzewania min (łączy się z pinem nr 3 w kostce pod fotelem (B20/B21)) Szereg B 1 zasilanie (+12V) 2 wyjście ogrzewania max (łączy się z pinem nr 1 w kostce pod fotelem (B20/B21) 3 podświetlanie W taki sposób podłączyłem w swoim QQ po zmianie foteli na skórzane z podgrzewaniem. Włączniki dokupiłem używane, oryginalne niestety bez kostek, ale można sobie poradzić ogólnodostępnymi konektorami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.