Łabi1610 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Witajcie kupiłem almere z niesprawnym silnikiem diesla , wymieniłem w niej silnik na drugi , chciałbym zaznaczyć ,że silnik na 100% sprawny gdyż sam go wyciągałem z drugiej budy w której odpalał od strzała . Problem jest taki ,że muszę długo kręcić ale odpali , postoi minute dwie i znów to samo lecz troche szybciej odpala ale jednak nie od razu. sprawdziłem świece są dobre , zamontowałem zawór zwrotny ale nie pomogło , zmieniłem filtr paliwa również bez skutku , zamontowałem przezroczysty weżyk aby zobaczyć czy paliwo się nie cofa i się nie cofa , akumulator jest dobry , silnik był sprawny wiec raczej bym wykluczyl jakiekolwiek uszkodzenie w nim . Jakieś pomysły ? byłbym ogromnie wdzięczny , mi brakuje już sił . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Skup się na przekaźniku świec żarowych lub ewentualnie podmień świece. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.