klippo123 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Witam mam Almere tino i od pewnego czasu zauważyłem że po odpaleniu auta skrzynia biegów chwilkę się "kalibruje" zanim mogę przełączyć z parkingu na drive po za tym wszystko jest ok zna ktoś może przyczynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 A olej w skrzyni kiedy był zmieniany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 olej to podstawa filtr jak się da zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klippo123 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 oelj był zmieniany po 17 tys razem z filtrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
listomek2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Sprawdz stan oleju w skrzyni często jest taka przyczyna przy niskim stanie oleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.