Kor12 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Witam Przede mną urlop i dalszy wyjazd a do dyspozycji mam tylko zestaw naprawczy koła. Jakoś nie czuję się z tym komfortowo. Szukam wymiarów dojazdówki bo w serwisie nie byli w stanie mi ich podać. Mam nadzieję, że coś na rynku znajdę. Możecie mi pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo32 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Jeśli masz w Note ori koła 15 cali, 4x100, to dojazdówka: T125/70D15 95M Jest tego pełno na all.. po 70-100 zł/szt. Sprawdź przed wyjazdem ciśnienie w dojazdówce, bo się różni od zwykłego koła i to dużo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kor12 Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Dzwoniłem przed chwilą w sprawie dojazdówki. Sprzedający powiedział mi, że ma na sprzedaż 15" 4x100, ale u mnie średnica średnica otworu to 60 a on ma 57, więc nie będzie pasować. Jeżdżę obecnie na 15. W domu sprawdzę dokładnie rozmiar felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo32 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Nissan jak zwykle znowu zaskakuje: sprawdzałem dla Note, takie same silniki, te same roczniki a miały dwa rodzaje felg: ET45 5,5Jx15 ET42 6,5Jx15 średnica otworu piasty ta sama - 60,1 mm czyli różnica jest w odsadzeniu i szerokości felgi (dotyczy zwykłego koła). Wynika z tego, że dojazdówkę oferowano Ci od innego samochodu (na pewno nie Nissan, a tym bardziej Note). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kor12 Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Dzięki bardzo za info Polo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.